back in the bay

Har varit dåligt med uppdatering den senaste tiden men Bill är inte den snabbaste att fixa saker som inte funkar men den här helgen har han haft något ryck och fixat massor.. Satt upp lamporna i köket, fixat så hemtelefonen nu är i arbetsrummet så jag slipper sitta på golvet och prata i den, vi har fixat skype på den andra bärbara datorn och sen har han nu fixat så det trådlösa internetet funkar i mitt rum (tog bara 2månader :P).. Så nu är det mycket enklare att sitta vid datorn på kvällarna :D Så förhoppningsvis kommer jag uppdatera lite mer..

För att sammanfatta den senaste veckan tillbaka in the bay så har det mest varit jobb. Har jobbat en del kvällar för det bara varit jag och Bill hemma.. Sen hade jag barnen hela lördagen plus Elizas två barn och tjänade lite extra pengar.. Ska visa bilder på dem med men orkar inte nu.. På onsdagen så var jag på min första lektion på collages.. Det var skoj och jag träffa lite amerikanska tjejer..
Torsdag kväll var jag över hos grannarna och ät vietnamesisk mat och lekte med deras dotter Lauren som är 4år. Sen gick jag på bio med Elsa, vi såg Inglorious bastards som var en mycket speciell film om man säger så.. skulle inte rekomendera någon att se den.. Fredag åt jag och elsa middag hos mig och sen gick vi på en hemma fest nere i Castro där Elsa bor.. Och nu idag (söndag) har jag varit med Elsa och Annika och shoppat lite (den var sjukt varmt i lördags men idag så har det varit svin kallt så jag köpte en mössa och halsduk). Sen följde jag med familjen ut och åt och sen var det bio med Elsa, Linda och Elin.. Vi såg The time travelers wife vilket var en bättre film men väldigt sorlig..

I veckan är det bara jobb som gäller och skolan sen förhoppningsvis Clear Lake till helgen :)

Nu ska jag sova, är super trött.. Pussisar!


Bilder från Toronto

Jag vet att det är lite efter men här kommer ialla fall lite olika bilder från Toronto, Canada..


  
Lite mycket blont!

  
Barnen, Bill, Jag och Chloé uppe i CN tower

  
Min första Baseboll match med Chloé och min "dejt" Ian.. Träffa han i Toronto och så bjöd han mig på baseboll match och jag tog med mig Chloé som skydd. :P

Pussisar!


Internet

Vår internet här hemma spökar lite så har inte kunnat uppdatera och nu när jag skulle så vaknade såklart barnen.. Försöker skriva senare eller imorgon.. Men här kommer en bild på min nya frisyr:





Pussisar!

French fries

Just nu sitter jag ute på en bar dricker drinkar och äter French fries med Chloe, Daria och 2 ganska underliga killar. Vet inte hur jag ska förklara dem men mina French fries är så goda!! Och jag rockar as i min nya frisyr....! Xoxo love you!

Ny frilla

Sa jag var ledig idag tills klockan 5 sa jag motte upp Chloe och gick till en salong Tony&guy.. vi har den hemma ocksa.. Jag klippte min lugg men aven gjorde en frisyr av allt.. Det vart skit bra! Lagger upp en bild imorgon..

Nate ligger redan och sover medan Hayden grater och skricker lite.. Just nu sager hon "mom dad i dont wana be pretty on my birthday, i wana be handsome!".. Vet inte vart hon far allt ifran!

Ikvall ar det utgang som vanligt och imorgon ska jag hjalpa Chloe att flytta till hennes nya rum.. Hennes har ar hur snyggt som helst.. Var inte jatte bra igar men hon gick och gjorde lite highlight idag och nu ar det hur snyggt som helst!

PUSSISAR!

CN tower

Sa de senaste tva natterna har Chloe sovit hos mig eftersom vi haller pa att flytta at henne. Hon ska byta rum plus att det ar typ 100grader i hennes rum.. Men det ar skont for da far jag hjalp med barnen :D
Sa idag vaknade vi utvilade for en gangs skull. Sen jag kom till Toronto har jag gatt och lagt mig vid 3 och gatt upp vid 8 sa det har inte varit mycket somn for min del..
Men imorse gick vi alla upp och gjorde oss iordning for att ga till CN tower som ar det nast hogsta fristande byggnaden i varlden och du kan se anda till Niagra fallen.. Det ar glas vaggar och golv sa du kan se overallt.. Vi at lunch dar sen akte Bill och barnen hem och jag och Chloe strossa pa stan..

Jag sager till Kaela och Bill jamt att ungarna skulle kunna var modeller! DE AR SA SOOOTA!
Jag sa till Nate igar: "I never need a boyfriend because i have U!" han kommer bara ragga pa blonda nar han blir stor tackvare mig och Bella!
Ikvall har jag haft barnen sa kaela och bill kunde ga ut och ata men barnen ar inte sa bra pa att sova just nu sa de somnade 9.30pm ochj jag var tvungen att ga night night with them..
Just nu ska jag gora mig iordning och satta pa mig mina nya klader och ga och mota Chloe for en night out.. Bill som ar varlden basta gav mig ledigt imorgon bitti sa jag borjar vid 4pm och har dem under night time. Men nar barnen sover sa gor jag och chloe oss iordning och forar tills de kommer tillbaka..Sen ar jag ledig lordag (kanske jobbar kvall) sen ledig sondag och pa mandag ska jag, chloe, kaela, bill och barnen cykla ut till on igen och njuta av en dag dar..

Fargade aven Chloes har idag blont men det blev lite gult sa vi fick lite panik. Hon sprang ner till affaren och kopte silver shampoo sa hoppas att det ar battre nar jag ser henne...

Pussisar

New york

Ska sammanfatta mitt korta besök i New york och sen ett inlägg för New jersey..
Jag tog tåget vid 11.30 från Spring lake till New york Penn station.. Skulle ha tagit tåget 10.30 men som jag vet nu med Bill så tar allt tid och vi missade det såklart så Pap pap (morfar) skjusa mig dit till det andra tåget och såg till att jag kom på och så hade han gjort en liten matsäck till mig.. I de klassiska bruna påsarna som alla barn har sina luncher i låg det två munkar med choklad täcke och en pepsi.. Haha han är för sööt..

Anlände till den stora tågstationen i NY helt själv och försökte hittta något ställe jag kunde förvara mitt bagage över dagen eftersom jag inte skulle träffa Malena förens vid 8 i Brooklyn.. Så jag vandrade runt med en liten karta och tåg tunnelbanan runt i NY.. Jag gick runt i Central park, time square och gick till Carries (satc) lägenhetet som man ser i serien och filmen. Nördigt jag vet!!

Jag framför Carries lägenhet, Min matsäck, Utsikt från CP, Time square

Så klart hittade jag lite roliga saker och lite shopping på Marc Jacobsen.. blev en handväska därifrån och sen köpte jag ett par sandaler på en annan affär..

Vid 7.30 tog jag tunnelbanan från manhattan till Brooklyn där jag mötte underbara Malena.. Vi fixa iordning oss och möte upp en vän till henne och drog till lite olika barer runt i Brooklyn till vi hamnade på ett dinner och hade frukost innan vi rulla hem till henne.
Vid 1pm på lördagen tog jag tåget hem för att byta plats med Bill så han kunde åka till NY!

Mer om new jersey kommer senare nu ska jag ta en nap, Pussisar!


Hall i hatten!

Sa jag var ute igar med Chloe och en van till henne. Satt pa en bar och drack hur goda drinkar som helst.. Alla stallen stanger vid 2 som i USA sa vi gick till Tim Hortons (ar en fastfood kedja) ochj vandrade tillbaka till mitt hotell vid 3 tiden.. 6.30 vacktes jag far att kla pa mig och aka till flygplatsen.. Sa det har itne varit mycket somn den har veckan men jag har haft kul. Sa vi kom till flygplatsen, jag hade som vanligt lite problem med alla visum saker och alla tusen fragor vad jag ska gora, vem betalar min resa och blabla.. Men de slappte in mig i landet igen.. Men saklart sa akte jag fast i sakerhetskontrollen och de genomsokte min vaska medan Bill och Kaela star och skrattar at mig och jag skakar som ett asplov.. Vet ej varfor men jag "poop my pants" varje gang jag ska ga igenom sakerhetskontrollerna har..

Sa nar vi ska kliva pa planet sa ger Kaela mig en annan biljett an vad de hade och beratta att jag far aka forsta klass medan de andra sitter langre bak i planet.. Sa jag kliver pa och aker first class for forsta gangen i hela mitt liv och jag betala inte ett ore:D SWEEEET!

Det ar ganska unreal mitt liv just nu.. Jag har inte ens varit borta i 2mander och jag har redan sett sa mycket.. Jag aker hit och dit och de fixar allt for mig.. Sa imorgon tar jag taget upp till New york helt sjalv och ska vandra runt dar till Malena slutar jobbar da ar det middag och sen ga ut och gora New york osakert.. Sen aker jag tillbaka pa lordag dag for att ha barnen tillsammans med Pap pap (deras morfar) over natten sa bill kan aka till New york och vara med Kaela..

Jag ber om ursakt for mitt satt att skriva, de kommer lite engelska ord och fraser har och dar men det ar for jag glomt bort en del svenska ord sa det ar lattare for mig att ta det pa engelska..

Jag ar glad for prinsessa Madelens forlovning och for dig Karro! Pussiar!

Chloé

Så det är redan onsdag och imorgon morgon flyger vi till New jersey.. ser inte fram emot en till flygtur skulle hellre ta tåget som tar 12h.. Kaela sitter så klart i first class eftersom hon åker med jobbet för att jobba i New york i helgen så jag. bill och barnen får sitta i ekonomiklass... KUL!

Så måndagkväll åkte jag till Chloé dormroom på campuset har i Toronto.. Hon gjorde iordning sig och sen plocka några vänner upp oss och vi åkte till ett "all boys dorm" för förfest och sen drog vi vidare till en klubb här i Tornoto.. Det var helt galet mycket folk och sååååå varmt där.. Många har precis avslutat sina sommarklasser och i september börjar skolan igen så många ungdomar har tid.. Jag och Chloé åkte hem vid 1 tiden och jag fick ialla fall 4h sömn innan jag började jobba..

Tisdagen jobba jag på morgonen och var sen ledig hela dagen.. Så Chloé kom över till mig och vi lekte med barnen innan vi drog ut för att käka middag.. Mötte upp en kompis John som följde med och åt och sen hade jag barnen 9-10pm så Kaela och Bill kunde gå ut och sen möte jag upp dem igen och vi åt mer mat, kollade på film och bara chilla. De lärde mig massa slang ord här och de vart imponerade när de såg facebook på svenska och sa att svenska låter så gangster :D HAHA

Det är helt galet dock att sen jag lämna sverige har jag sett 4 billcrasher och varit i en.. HELT GALNA FÖRARE! Det var en taxi som åkte rakt in i en entree till en butik och igår körde en bil över en cyklist när vi satt och åt middag..

Hallå är det sant att Prinsessan Madelene har gått och förlovat sig där hemma?

Pussisar! P.s det är min namnsdag idag.. KLARA!

Canada

Förlåt för en dålig uppdatering men nu har jag fixat Starbucks kort så jag kan använda deras trådlösa internett i 2h om dagen... Orkar inte krångla med Kaelas dator som inte har alla mina bokstäver..
Ska försöka sammanfatta resan hit och vad jag gjort än så länge..
Jag, Bill och barnen lämnade SF vid 9.00 am på torsdag. Vi skulle ha kommit iväg tidigare men Bill försov sig (inte förvånad) så vi stressa ut till flygplatsen, gick till fel inchekning, hittade tillslut våran men vi hade så mycket packning.. Två barnsängar, bilstolar och tre resväskor.. Det var mycket att hålla reda på och just därför glömde vi barnvagnen på flygplatsen i SF.. Så vi var utan barnvagn.. Första flyget gick bra men Hayden ville inte ha sitt bälte på sig och så fort Bill försökte så skrek hon i hela planet.. Jag var glag att jag hade Nate att ta hand om för han bara satt där. Så flyget till Denver gick bra, vi åt lunch på flygplatsen i Denver. Tog sen flyget till Toronto, Canada.. De varnade för dåligt väder när vi närmade oss Toronto och jag har aldrig varit räddare i hela mitt liv.. Planet skakade enormt och dök ner titt som tätt. Jag hade all fokus på att hålla Nate som bara skratta och sa att det var som en bergodalbana. När det väll lunga ner sig så sg jag kvinnan framför mig gråta och det var då det slog mig. Och allt jag kunde tänka var att jag fan inte vill dö i ett flyg på väg till Canada av alla ställen och att jag aldrig ska flyga igen.. Synd bara att jag ska flyga på torsdag igen.. Så på flygplatsen möte Kaela oss och hon var så glad att se barnen.. Vi hoppa in i vår hyrbil och allt Hayden sa var: "look at our fancy car"...
Vi bor i en Suite precis i stan, har gucci och LV runt hörrnet bara och Starbucks där jag sitter nu.. Det är väll helt okej men trångt och tråkigt för barnen... Parken som är när är inte så kul.. Men vi åker ju till New Jersey på tordag och stannar till tisdag så då blir det bättre för barnen..
Varken Bill eller Kaela är särsillt förtjust i Toronto och som de låter nu så vill de inte flytta hit..
Så fredagen åkte vi ut till en Ö här som är som en stor park. Vi gick på ett nöjesfällt och åkte lite olika saker och barnen red på ponnysar.. Sen gick Kaela och Bill ut och åt och jaag var barnvakt till två barn som inte alls vill sovaa (tidskillnaden är svår för dem) Men tillslut så somna de av sig själva och jag kunde också somna..
Lördagen sova jag fram till 3 på dagen och sen gick jag runt i kvarteret och kollade läget.. Möte upp familjen för middag och några cosmopolitans..
Igår (söndag) möte vi upp Kaelas chef och åkte till hans hus och kollade.. Möte hans fru och son som är 9år... Han lekte massor med barnen.. Vi åkte upp till golfbanan (pappa du skulle ha sätt) man var tvungen att ha ett speciellt kort för att bara få köra in på klubben.. De hade en pool som barnen och jag badade i och åkte vattenrushebana.. Vi åt bbq vid golfbanan och jag åt en stor morotskaka..
Grejen vi har här är att jag har barnen på kvällen och ser till att de kommer i pyjamasen och och borstar tänderna och läser lite.. Kaela och Bill går ut för en drick och prata och planera i en timme och sen kommeer de tillbaka och nattar dem.
Nu ska jag hem och ta en dusch och fixa mig iordning för ikväll ska jag ut med en tjej Chloé som pluggar här och hon ska visa mig stan men hon kommer över till oss först så måste skynda mig..

Hinner nog uppdatera innan jag sticker till New Jersey och sen New york.. Pussisar!


Tillbaka till vardagen

Det är så svårt att komma tillbaka till vardagen när man är borta en helg och bara njuter.. Jag tycker om mitt jobb och älskar barnen men man måste ha ett enormt tålamod med dem och att vara borta en helg så försvinner lite så man måste bygga upp igen..

Nu sover ialla fall båda två men skulle tippa på att det vaknar upp snart men kan hoppas de sover läääänge.. :P
Själv ligger jag och kollar på Real houseswifes of Atlanta och äter gingercookies och dricker ice tea.. Allt är färdigt packat för imorgon och vi lämnar hemmet vid 8.30am och kommer till Canada imorgon kväll.. Tror att de är 3 timmar före oss (bara 6h tidsskillnad hem till Sverige).. Ska bli spännade att se hur det går att flyga med barnen men förhoppningsvis kan de sova lite på planet..

Ikväll ska jag träffa Therese en sista gång för hon åker tillbaka till Uppsala i mitten av augusti när jag fortfarande är i Canada.. Hon måste tillbaka till skolan eftersom hon bara åkte hit över sommaren som aupair.. Sen är jag barnvakt ikväll igen, (tredje kvällen irad)..

Det blir dock att äta ute när jag träffat Therese för här hemma är det tomt.. Varken jag eller Bill går och handlar så det finns inte mycket.. Undrar dock vad jag ska ge för föda till barnen..

Nu ska jag återgå till mitt, måste lägga mig ett tag.. Mår så illa för jag åt lite för många gingercookies.. Pussisar!


Kaela ar allt for bra

Nar jag kom hem igar natt sa lag det en liten present i mitt rum fran min vardmamma Kaela.. Hon hade varit och kopt skor till mig, ett par flipp flopp fran Havanas.. Det ar ett stort market for flipp flopp har och Kaela har bara sana och de ar sa skona men kostan 30dollar vilket jag anser ar ganska mycket for att par flipp flopp. Men da hade hon gatt och kopt ett par nar jag var i LA..
Sa i morse fragade jag varfor och da sa hon: Just becouse u are so great. And we want u to know that u is a part of our family.. Tyckte att det bara var for gulligt..



Och herromdagen sa bill: Vi gillade Jessie och hon var jatte bra med barnen men jag har pratat mer med dig under din manad har an vad jag prata med henne pa ett helt ar..
Sa an sa lange far jag bara bra recentioner fran publiken. :P

Godnatt alla i Sverige, Pussisar!

Bilder sager mer an tusen ord



Snyggingen i vita bilen pa sista bilden var en killa som vi ragga upp ute pa vagen som vi korde sida vid sida tills han skulle svanga av till Malibu for att vagsurfa medan vi skulle till Santa Monica.. Jag lovar att aven de trottaste tjejerna i bilen vaknade upp javligt fort nar vi sag han ta av sig trojan vid ett rodljus.. :D:D

Tonight is gona to be good night!



Sammanfattar LA resa pa basta sett! PUSSISAR!

Hollywood, LA

Jag ar just nu i West hollywood, LA! Det ar helt sjukt har och jag skulle garna stanna lange!
Igar kom vi hit och vi bor pa ett hostel, lite sunkigt med okej.. Vi gjorde iordning oss och sen gick vi ut till en klubb som The hills folket burkar ga till och andra kandisar.. Vi tankte att vi testar och ser om vi kommer in.. Sa vi kom dit och dorrvakten sa att det inte var sa mycket drag sa vi kanske ville ga till en bar forst. Sa det gjorde vi och tog en cocktial och sen nar vi gick tillbaka till klubben sag han mig och vinkade oss till VIP ingangen sa vi gick fore en valdigt arg ko och betalade inget.. Dar inne hittade vi nagra skona amerikanare sa vi drog vidare vid 1am till ett stalle som hade oppet till 4am och dar var de samma sak, vi gick fore utan att betala!!!! Helt sjukt! Stallet var helt underbart och musiken bast.. Sen drog vi vidare pa efterfest i Bevely hills.. Jag, elsa och Linda var hemma 5am och vi gick upp 9am.. Snacka om vi inte madde bast da..

Idag har vi sett stan och alla kandisars hus fran en Limo.. Vi blev upp plockade av en limo med en privat guied som visa oss de som man ska se.. Vi sag hollywood skylten, Micheal Jackssons hus och butiken som Julia Roberts i Pretty women blir nekad att handla i pa rodeo..

Jag kommer beratta allt nar jag ar tillbaka i SF.  Nu ar det kandis klubbar som ropar! Ta det lungt mamma och pappa jag har "the time off my life"...

Pussisar!

RSS 2.0