Jippi

Efter väldigt tråkiga veckor eftersom jag inte har träffat någon mer än familjen och de på gymmet så ska jag snart åka och möta mina söta tjejer för en utekväll. Har precis fixat mig iording, slog på stort och gjorde svara sotade ögon som är en jävla vetenskap för mig. Fick söka upp videos på youtube hur man gör en bra sotning utan att se ut som en panda :)Själv tycker jag att det vart lyckat och mitt hår är helt underbart just nu av nångon annleding. Eftersom jag inte klippt det sen augusti har det växt ut massor..

Väckarklockan är dock ställd på 7.30 imorgon bitti och min ryggsäck är packad eftersom vi imorgon kl 8 ska åka till en skidort 1h härifrån. Jag ska inte åka eftersom det var väldigt dyrt men jag och barnen ska leka i backarna och de ska gå i skidskola och öva inför de ska åka till colorado. Tänkte sätta mig någonstans med min bok och läsa och bara ta det lugnt. Förhoppningsvis är solen framme så jag kan promenera lite.. Det var inget måste att jag skulle mer men tycker att det låter mysigt och skönt att komma ut ur huset även om jag är bakis. Hoppas på att få sova i bilen på vägen dit.. :) Kameran är såklart nerpackad så jag kan ta lite bilder.


Nä nu bär det av ut i natten i toronto. Hoppas ni alla har haft/har/kommer ha en bra lördagskväll. PUSSISAR!

Chokladbullar

Så imorse snöade det massor utanför och de hade även snöat under natten så det låg minst 10cm snö på marken. Vi klädde på oss och hade lite art and crafts hemma innan vi bestämde oss för att gå till bokhandeln och läsa och leka. Så ut med vagnen och skyddet över den för att barnen inte skulle få massa snö på sig eftersom det fortfarande snöade massor. Vi kom bara ett block innan vi insåg att vi aldrig skulle ta oss till bokhandeln eftersom det var så mycket snö på trottoarerna för de hade inte skottat alls. Så vi kämpade runt kvarteret och sen lekte lite på framsidan. Vi gick in och åt lunch och sen bestämde jag att vi skulle baka lite eftersom vi var tvungna att vara inne. Så vi hade super kul att göra chokladbollar och de smakade helt okej. Barnens favoritdel var när de fick slicka sina fingrar :) det var choklad överallt.

Kvällen blev familjekväll med hamburgare och pommes och sen var det filmdags. Vi såg bambi, eller jag såg inte så mycket för satt och prata med Axel och Erik på datorn som underhöll mig och uppdaterade mig om curlingen. Filmen var slut och jag fick kolla slutet på curlingen vilket var otroligt spännande. GULD TILL SVERIGE!!

Nu ska jag sova, imorgon är det jobb 10.30-12.30 och sen träning mellan 1-3. Kvällen är obestämd än så länge. PUSSISAR

ROM

Eftersom jag är trött att sitta och förfrysa i en park hela morgonen så bestämde jag mig att ta barnen till ROM (Royal Ontario Museum). Vi började med att leta efter dinusarieben vilket barnen tyckte var jätte roligt. Sen var det dags för en show som handlade om hur vi(barn) kan hjälpa våra föräldrar spara in på saker för att rädda jorden. En rolig och lärorik show för både barn och vuxna. Det bästa var när de tog in en riktig lemur som hette Cosmo och de berätta om att de bor på madagaskar som snar inte har någon skog kvar vilket innebär att de inte har någonstans att bo. Tvillingarna var helt inne i showen och tyckte mycket om den.
Efter gick vi in i barn hörnan och läste böcker, lekte riddare och klädde ut oss. Museum besöket avslutades i fiket med varsin liten brownebit. Shhh säg inget till Kaela och Bill :)

Byggnaden är väldigt speciell. ROM


Mina små arkeologer :) Vi hittade massa ben och sen gissa på vart de satt på en dinusarie.

PUSSISAR!

pizza night

Så det är måndag vilket betyder pizza kväll. Så hela familjen gick över till en irlänsk pup som ligger på andra sidan gatan från vi bor. Där blev det super goda pizzor och en häligt kall cider. Sen gick vi alla hem och det slutade i snöbolls krig mellan alla. :) Barnen hade super kul men även vi "vuxna"

Jag byggde en snölykta och de älskade den och hade aldrig sätt en förut. Så Kaela hämtade ett ljus som vi tände och vi alla stod och titta på det länge. Jag berättade att vi brukar göra såna när första snön kommer. Kaela sa att de alltid ska komma ihåg det och fortsätta göra det många vintrar från nu.


PUSSISAR!
_______________________________________________________________
Litet inlägg så jag slipper göra ett helt nytt vilket skulle innebära 3 på 1 dag.
Det slog mig att på torsdag har jag varit här 1månad och jag har inte shoppat EN enda sak! Förutom ett par träningsshort. VAD HAR HÄNT?
Plus att jag precis klarat ut hela The sims - på en öde ö dataspel.

Passion

Skriver ner ett stycke från boken jag läser just nu Dear John - Nicholas Sparks


The saddes people I´ve ever met in life are the ones who don´t care deeply about anything at all. Passion and satisfaction go hand in hand, and without them, any happiness is only temporary, because there´s nothing to make it last.


Skrev ner det mest för min egen skull men jag tycker att det är ett väldigt bra citat.

Snart ska barnens ha nap och jag ska spela mer Sims :) Pussisar!


Lördagsmys

Gjorde hemma gjorda minihamburgare med hemma gjorda pommes. Barnen älskade det och vi hade en mysig middag tillsammans och nu är det lite tvtittande och en varsin chockladbit innan det är dags för att gå och lägga barnen. Vi har haft en super mysig lördag med bara glada miner.

pussisar

Surt

Jag har svårt att förstå hur någon kam hitta saker att klaga på när hon får det mesta helt serverat. Efter att ha städat hela huset i mer än 3 timmar, tvättat fyra maskiner. Hon kommer hem till ett nystädat hus, hennes lakan är bytta, hennes tvätt tvättad och vikt, barnens rum städat, deras lakan bytta, deras tvätt tvättad och vikt, ny badade och middagen står på bordet och vin i Hennes glas. Och det första hon säger är allt som är fel eller saker vi inte hunnit göra. Va tacksam för allt vi gör här hemma för snart kommer det inte vara så enkelt när jag åker hem och du måste göra allt själv! Jag vet hur mycket jag och bill gör och hur stressade vi är över att hon ska komma hem och klaga. Bill är väldigt öppen med det och igår gick han och köpte en kaffebryggare som sätts igång av sig själv så när hon vaknar är kaffet klart eftersom hon tycker det är jobbigt att lägga 15min på att brygga kaffe på morgonen. Men det sluta med att kaffebryggaren var fel och inte den hon ville ha. Alla vet i nuläget att jag inte stannar för henne utan gör barnen och Bill.

Nedräkningen har börjat! Den 14april står jag på flygplatsen ock återförenas med Stintan! Hon ska stanna 14-18april och jag bara läääängtar!! <3<3

Nu ska jag återgå till min bästa vän, TV. Sen väcka barnen om 25min typ. Pussisar!

fettisdagen

Jag har igentligen inte så mycket att säga. Min vänstra handled värker efter ett pass på gymmet. Mina dagar innehåller inte särsilt mycket just nu.
Jag jobbar 1.30pm till 5pm om dagarna och det börjar med nattning och sen sover de till 4pm så mitt jobb just nu är inte så anstängade. Men nackdelen är att jag nu sover till 12 på dagen och kan inte somna förens efter 2 på nätterna. Imorgon jobbar jag dock kväll så de kan gå ut och äta middag..

Tack mamma och pappa för alla hjärtans dag kortet. Det kom i brevlådan idag! Jag antar att ni njöt av en varsin semla idag?

PUSSISAR!!

Rubrik

Så igår var en riktig slappis dag. Jag vaknade vid halv 2 tiden efter att ha gått och lagt mig vid 5på morgonen. Klev upp ur sängen vid 4pm och jag, Kaela och barnen gick ut och gick. Eller jag och Kaela gick och barnen somnade ivagnen. Så vi promenerade en timme sen kom vi hem och barnens farmor, faster och kusin michel kom på besök från Boston. Så de ska bo hos oss till på fredag. Deras kusin är jätte söt, han är 8år tror jag men han älskar att sitta och prata med mig så vi prata lite om olika skador som hänt på OS. Typ han som åkte bob och dog. Tvillingarna älskar att ha sin kusin här som leker med dem hela dagen.

Så idag vaknade jag av att klockan ringde vid 11. Nackdelen med om man sover länge på morgorn, det blir så svårt att somna på kvällen så jag somnade inte förens vid 2tiden. Just nu är alla på museeum och jag vet ej när det kommer tillbaka. Just nu har jag inte ett schema så jag vet ej om jag ska jobba eller ej vilket är lite jobbigt. Men jag antar att jag ska göra nap eftersom jag är den ända som kan få dem att somna i deras sängar. Jag tror att jag kommer ha morgonjobb typ 8-10 för att mata barnen och klä på dem och sen ska de göra saker med bill,faster och farmor så jag blir ledig fram till nap och lägger dem och sen är jag ledig igen.

Nu ska jag forsätta göra ingeting och vänta in om någon kommer hem. PUSSISAR!!

Haiti

Står i mitt badrum och fixar mig för kvällens utgång med Daria.. Lyssnar runt på lite låtar på youtube och fastnade för en speciell.

Gammal klassiker med många kända artister. Nu ska jag fortsätta sminka mig och lyssna på låten lite till :) God natt och PUSSISAR!

Äntligen helg

Jag ligger helt utslagen i min säng efter en galen dag med storstädning. Jag städa min våning, köket+vardagsrum+hall och sen barnens våning plus 5 maskiner tvätt (håller fortfarande på, ligger i en säng utan lakarn). och nu slängde jag in en 6tvätt..
Igår så mötte jag upp min vän Daria för bio. Vi såg "up in the air". Vi gick på en VIP spelning vilket betyder att man måste vara över 19 (drinking age in canada) och man kan beställa öl, vin och drinkar till bion och de kommer och tar beställningen vid din plats plus att du har ett litet bord och MYCKET skönare stolar.
Filmen var helt okej men lite mer en grown up movie.. Efter så bestämde vi oss att gå ut så vi gick hem till en vän Owen och vi tog tillsammans en taxi till Tiki bar. På sommaren har de en uteplats med riktig sand så det känns som man är på hawaii. Jag var där en gång förra sommaren.. Owen jobbar där som Dj så han jobbade fram till 12 men såg till att vi hade drinkar hela tiden.. Så när han var klar blev det mer drinkar och sen tog jag och Daria en taxi till 24h Donken men såklart var stängd för renovering så det var bara att gå hem så var hemma vid 2tiden och efter ett antal försök att ta sig in eftersom Bill hade låst båda låsen (en kjedja som vi sätter på på nätterna) eftersom han trodde att jag var hemma men tillslut tog jag mig in.
Jobbigare var det att gå upp kl 7.45 i morse men det gick :) Jag gjorde av med 4dollar på en drink och sen 10dollar till taxin (5dollar var men jag betala för båda) Så min nota sluta på 14dollar vilket är helt okej.

Mojito!

Nu ska jag gå och köpa cola och chips och ha lite fredagsmys. För er som inte vet har jag slutat dricka cola. Jag dricker endast cola en alt två gånger iveckan och då bara en burk. I Sf så var det en per dag och i florida minst 2 burkar och så fort vi åkte någonstans som att handla mat så köpte mormorn en XL fontäncola vilket ledde till mycket cola drickande. OCh ni alla som känner mig vet vad cola är för mig men jag har lyckats bra och inte drukigt mer än 1-2 st iveckan vilket jag är stolt över och jag har inte det konstanta suget efter cola.

PUSSISAR!


Grattis till min äldsta och bästa vän på 20års dagen. Jag är hos dig i hjärtat och imorgon festar jag gärnet för dig här i toronto och medan du har den bästa utgången i sthlm. ÄLSKAR DIG !

sämsta träningpasset

Så jag tränar inte på måndag så jag var hemma men så på tisdagen gick jag inte heller eftersom min hals krångla och jag kände mig dålig. Idag så ville jag verkligen träna eftersom jag inte har så mycket annat att göra. Så jag gick på 8pm passet. Efter uppvärmning och strech så kände jag mig redan inte 100.. Men jag var ju där så då är det bara att köra.. Så efter att tränat sparkar och sen går över till slag så smäller det till i min axel. En muskel låser sig och axen hoppar ur led. En sådan smärta har jag inte kännt på länge.. och då får jag ändå slag och sparkar på mig varje träning. Men jag försöker lite till men armen går knappt att få upp. Så jag gör allt för att inte sätta mig ner och börja gråta.. Jag höll ut tills det var dags att byta med sin partner. Då gjorde det så ont. Så jag får sätta mig ner och titta och får lite muskelavslappnade till axel plus att tränaren rycker tillbaka axel. Av all smärta och att försäka hålla emot tårar och att jag bara allmänt inte känner mig bra så var det bara att gå i på toan och spy.. Men efter det så kände jag mig bättre. Muskeln hade börjat slappna av och jag är inte den som vill ge upp. Så jag gick tillbaka och fortsatte köra hela passet även fast jag kanske inte var mitt bästa..
För att tillägga så var dagens tränare HOTHOTHOT!!
Men så nu är det att försöka fixa till axeln/ryggen. Har haft ont i den ett tag som både mamma och pappa vet.. Så jag ska försöka hitta en massör och fixa knutorna och så. Jag vill inte behöva dra ner på träningen för att axeln inte funkar. Nu ska jag försöka sova.

PUSSISAR!! Sa jag att min tränare är snygg?! :D:P

Random pic

Orkar inte skriva något inlägg så lägger upp lite bilder jag inte har visat:

Vårt hus                 Mina snömonster i snowsuits

Katrina, Jag, Marian, Daria och Helena när vi var ute i fredags

Mina kanadensiska tjejer

PUSSISAR!!
P.s jag tycker synd om alla dagisfröknar och fritisfröknar på vinten som måste klä på så många ungar i alla kläder.. Det tar sååååå lång tid!!

Dear John

I just watch the most amazing movie "Dear John". So I went to the movie by my self to do something other then be in my room. So the movie was soooo good but I think I cried the whole movie. As I'm sitting there crying all by my self I realized that it was not just because of the movie. It remanded me of me. As John get send back to war and leaving his love behand I started thinking of everyone that I love and miss so much. I meen the movie was saaad but sitting ther by my self in a contery I never thought I would live in and knowing that I could sitting with all my loves in sweden or San Francisco. I start wounder if I made the right decision and how long I could last here. All I dreaming of is movie and coffee with my frindes at home or chilling with my parents in the summer house. I have been lonley before but never so lonley as I am right now.

I know everything gos up and down and some days are better then other. I had an amazing night out friday with some amazing girl but it's not the same and that is friends I might see one time a week.

And it's not helping that Lindas birthday is coming up, valentin and my birtday. That just make me more sad and lonley.

Don't get me wrong at home, I'm okey but just right now I would like to be more than okey. But I'm a fighter so I don't give up that fast. And I'm always going to look back and be proud of my self and the journey that I made.

The bottenline is that you should see the movie because it's a good movie. And one scen with the solders there is a swedish and American flag together. It's the only flags and if you see the movie think if me whenever you see that.

3x3

Så igår hade jag min tredje class. Kommer f dit och ser att det står en liten thai man (runt 50år) stå och slåss i en ring med en man i samma ålder. Han har uppenbarligen tränat mauy thai hela sitt liv. Lite skrämt av att se han går jag till min grupp: nicå2. En assisterande coach gör uppvärmningen vilket är döden. Hopprep i 10min och sen går det utför. Efter uppvärmningen är du redo att gå hem men då är det 1h kvar. Under uppvärmningen kolapsade en tjej i asmaattak vilket var lite obehagligt. Efter all tumult med henne kommer tränaren för passet. Såklart är det lilla thai mannen. Och han var TUFF. Gården du fel eller glömde bort något blev det straff armhävning eller situps. Han fatta dock tycke för mig fort och både han och en tjej som är assisterande spendera mycket tid vid mig för att ändra lite för att kicka,knäa och slå hårdare. Han gav mycket beröm till mig medan till vissa andra skrattade han. Han var hård men otroligt kunnig och jag vill bli pressad till max. Så efter class så sa han att jag blivit förflyttad uppåt en class. Så tre träningar upp tre nivåer. Under nervarving och stretch så pekar han på mig och säger "she could be the next fighter". Så hela gymmet kollar på mig. Det var pinsamt med också skönt att få höra att man är bra. Han ville till och med gå en fight i ringen. Jag svarade "you will kill me!"
Så när jag kom ut från omklädningsrummet då bugar (thaihälsning ni vet med händerna och bugar) två tränare till mig som hört och sett allt.
Så nu är det bara att köra när jag hittat något jag gillar och som jag är duktig i och ger träning.

Nu måste jag mata barnen. Sista dagen sen helg!! PUSSISAR

fight?!

HAhah var bara tvungen att lägga upp en bild på nya rambo!

Hayden älskar att jag har rosa på allt! :) Måste dock hitta nya träningskläder. Har bara ett par vilket betyder tvätta varje dag. Men träningskläder står på min inköpslista, Vet ej om de ska gå före termobyxor eller ej. Pengarna räcker inte hur långt som helst. PUSSISAR!

Min lya!

Här kommer lite bilder på min lilla bonad.. Får ta mer bilder på hela huset imorgon och visa..

Mitt sovrum      Säng,  Garderob och bilder   Sitthörna

Mitt kök och kommer ha bord och stolar. Inte uppackat eller ordningjort

Mitt badrum med duch.. Inte de finaste färgerna men helt okej.

Så skönt att ha eget badrum så jag kan ha framme vilka saker jag vill och inte vara orolig att barnen hittar rakhyvlar och annat. Ett plus är att jag nu kan gå runt naken eller i handuk utan att någon ser.
Jag har en egen ingång som leder direkt till trappan ner till mig men kan även gå genom stora ingången.. Min ingån blir väll efter sena utekvällar.
Iköket vet jag ej om det blir så mycket.. Jag gör smoothis imitt kök plus att jag såklart har vin och cider i kylen. Även mjölk så jag kan göra oboy och te och socker..

Nu ska jag dricka färdigt min oboy och har precis kollat klart på finalen av Paradise hotel. Har haft väldigt svårt att ta mig upp och ner för alla våra trappor(vårt hus är fyra våningar. Jag på botten och barnen på 4de.) pga min enorma träningsvärk.. Rumpan och axlarna är värst efter alla slag och sparkar.. Men imorgon blir det att köra hårt igen. Men inget snacks innan träning så jag mår illa. :) PUSSISAR!

Muay thai

Så idag efter jobbet så åkte jag till en klubb där man kan träna Muay thai boxning. Tog ett tag att hitta rätt spårvagn och tunnelbana men jag kom dit tillslut. Blev runt visad i lokalen och sen var det bara att sätta på sig träningskläderna och börja.. Efter uppvärmningen trodde jag att jag skulle dö lite och var på väg att få upp bageln jag åt till lunch.. Men jag överlevde hela vägen.
Så kom det till slag och sparkar och såklart så var vi ojämt med tjejer så jag fick vara med en kille. Vilket är bra för att då tar man i mer. Men han slår och sparkar hårdare vilket gör det ojämt. Och inte hjälper det att killen är söt heller. Försöka se snygg och kvinlig ut i svettiga boxningshanskar, ett rött ansikte och på väg att spy är inte det lättaste. Men himmla roligt var det i alla fall och i slutet så berätta tränaren att jag inte behövde vara i nivå 1 utan kunde nästa gång gå till nivå 2 :) Jag tror inte att killen jag träna med trodde att jag kunde slå och sparka så bra som jag kunde. :D han såg lite förvånad ut!

Men nu är jag hemma helt utslagen och lovar att kroppen kommer värka något enormt imorgon när jag vaknar.. men det var ett bra träningspass med stukad står tå, spya i halsen och värk i armarna..!

Pussisar!

Muay thai

Så idag efter jobbet så åkte jag till en klubb där man kan träna Muay thai boxning. Tog ett tag att hitta rätt spårvagn och tunnelbana men jag kom dit tillslut. Blev runt visad i lokalen och sen var det bara att sätta på sig träningskläderna och börja.. Efter uppvärmningen trodde jag att jag skulle dö lite och var på väg att få upp bageln jag åt till lunch.. Men jag överlevde hela vägen.
Så kom det till slag och sparkar och såklart så var vi ojämt med tjejer så jag fick vara med en kille. Vilket är bra för att då tar man i mer. Men han slår och sparkar hårdare vilket gör det ojämt. Och inte hjälper det att killen är söt heller. Försöka se snygg och kvinlig ut i svettiga boxningshanskar, ett rött ansikte och på väg att spy är inte det lättaste. Men himmla roligt var det i alla fall och i slutet så berätta tränaren att jag inte behövde vara i nivå 1 utan kunde nästa gång gå till nivå 2 :) Jag tror inte att killen jag träna med trodde att jag kunde slå och sparka så bra som jag kunde. :D han såg lite förvånad ut!

Men nu är jag hemma helt utslagen och lovar att kroppen kommer värka något enormt imorgon när jag vaknar.. men det var ett bra träningspass med stukad står tå, spya i halsen och värk i armarna..!

Pussisar!

RSS 2.0