dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering den senaste tiden men mycket har härt, båda roligt och tråkigt, jag har varit sjuk, ledsen och glad. Men nu är allt tillbaka som vanligt tror och hoppas jag..
Bilder från barnkalaset och från när jag tatuerade mig kommer upp imorgon.

Idag har jag varit borta 3månader, tiden går otroligt fort men också otroligt långsamt. Saknar er alla där hemma massor. Och extra många tankar till min älskade ängel annika, saknar dig! <3<3

buhuu!

Ligger nerbäddad i sängen och dricker äklig körsbärs medicin och mango smothie.. Mår såå illa!!
Hela dagen igår låg jag och spydde i min papperskorg för jag kom inte upp ur sängen. Kämpade upp för kalaset. Sovit jätte dåligt inatt och mår fortfarande illa. Så gick med barnen till skolan idag men ska inte jobba  mer idag för Kaela vill inte att jag ska smitta barnen med illamående. Vill inte vara sjuuuk! Boring! :(:( Och inte blir det bättre att jag knappt kan ligga på min nack för tatueringen och sen har jag ont i min rygg!

Hemlis

jag har en hemlighet att berätta.. Schhh!


I minne av min älskade Ängel!!

samlade bilder

Här kommer en lite bilder som jag inte har hunnit ladda upp..

Mina nya uggs är populära hos barnen :) De var en present till mig själv för att varit iväg snart 3månader och mina extra barnvakts pengar..

Barnen har playdate med Henry och då är det art ute på baksidan. Vår vinst från skattjakten!

Idag har vi lekt i löven på väg upp till biblioteket. 25grader och jag gick i uggs och halsduk..

Mina söta barn stolta i sverige tröjor.. De kan båda blå och rosa på svenska.. Bla and rooosa!

Idag så har jag varit med barnen hela dagen, gick till biblioteket och lånade hem en massa böcker.. Sen var det bad dag idag så efter nap så tog barnen ett bad.. Det ringde en tjej som hette Anna som hade flyttat in bara två block från mig. Så efter jobbet kom hon till mig jag visade downtown och vi åt kina mat sen gick vi hem till mig och kollade på tv.. Hon har inga tv-kanaler utan bara dvd. Trevligt att ha någon som man kan gå till på 2minuter :)
Pussisar!

Tillbaka i tiden

Liten tripp tillbaka i tiden medans barnen fortfarnade sover :)





Nu ropar mina sma anglar :) Ville ha med Berts jul men kunde inte hitta nagon video. Pussisar!

IKEA äger

Så helgen var mycket speciell och innehöll mycket drama.. Orkar inte förklara allt men torsdag och fredag var vi ute och festa och lördag var jag hemma och passa massa ungar för att få lite extra pengar..
Men på lördag på dagen åkte jag och Elsa ut till IKEA för att få lite köttbullar och köpa svenskgodis.. Och om vi gjorde, 10köttbullar med sås, lingon och mos kostade 1dollar.. 1 DOLLAR!!


Kokorten som jag gjorde i Fredags för Kaela är inte den pyssligaste människan så jag gjorde dem åt henne.. Jag gjorde 10stycken!! :D

Idag söndag var det aupair möte som var en skattjackt.. Vi var i lag och hade två timmar på oss att svara på frågor om SF och hitta en massa saker som hårsnodd, "bobbypin"(hårnål), strumpa, hotellkvitto och massa andra saker.. Så jag var med två svenska tjejer Johanna och emelie(som jag var på clearlake med) och sen en dansk tjej Djuliana. Vi var helt grymma och kom på 3de plats av nästan 400aupairer i SF (alltså ca 100 lag). Vi vann 15dollar på starbucks, jag som inte ens tycker om det.. Så ska ge den till Kaela tänkte jag.. Sen åkte vi tjejer till China town. Jag bor jätte nära men har aldrig varit där. Vi åt kinamat och gick på en kinesiskmarknad. Sen åkte jag till Totillia Hight som är vanliga resturangen på söndagar och mötte bill och barnen.
Nu har jag precis pratat med Chloé i Kanda i nästan 2h och jag saknar henne så mycket.. Glad att hon kommer hem igen om typ 2månader!!

Saknar er alla där hemma och har enorm hemlängtan.. PUSSISAR!


Pojkar

En stor skillnad mellan sverige och usa är killarna här.. De flesta jag har träffat är otroligt uppfostrade och är riktiga gentlemen. Hemma när man går ut så är killar väldigt på eller så gömmer de sig i ett hörn..
Här om man går ut så kan man lätt starta konversation med en kille och när man väl gör det så är det självklart att killen ska betala ALLT! Om en tjej betalar för sig själv så ser det otroligt dåligt ut för killen.. Så de ser alltid till att man ha dricka och betalar allt. När man väl ska hem så följer de än eller fixar en taxi eller sitter och väntar på bussen med än.. Det är mer än var svenska killar gör..
Som igår var vi ute med 3 av elsas svenska killkompisar som kom hit igår och elsa säger på en gång till mig "fan nu måste vi betala allt" :) Så första stället vi gick till betala elsa för alla, inklusive killarna.. Sen efter det betala jag inte en krona för jag satt och prata med en kille. Så kom hem med mina 20dollar i fickan :P haha

Ska återgå till att vika kläder och kolla på huset fullt, barnen vaknar väll snart.. PUSSISAR<3

SVARA DÅ!

Alla där hemma gnäller på att mitt skype inte funkar och att de vill prata.. Nu hade jag gått och köpt mig ett telefonkort så jag kunde ringa till svenskmobil i typ 30 min så jag ringde syrran som var först på listan.. Svarade hon?!...NEJ
Då provade jag att ringa Linda för att planera lite inför hennes resa.. svarade hon?!... NEJ
Och stina dig provade jag inte ens för jag vet att du inte svarar på konstiga nummer och jag antar att de nummret som jag ringer från är extra konstigt.. :P haha

Men stina på Söndag kan jag ringa dig, så om det ringer ett konstigt nummer så är det jag.. Men bara så att du vet kan vi bara prata i 25min typ för det är så mycket telfonkortet är och just nu har jag inte råd att köpa dyrare. Men det är ialla fall något innan skype börjar funka igen.

KARRO OM DU SER DET HÄR!! JAG PROVAR RINGA IGEN VID 1.30 MY TIME! SVARA DÅ!!!! nu har jag bara 20min kvar efter ha kommit till alla era telefonsvarare! TACK!

Linda din chans är över nu, :P du svara inte så skyll dig själv! Nä man jag försöker ringa dig nästa vecka. Kan bara lägga typ 20dollar i veckan på telefonkort eftersom jag försöker sprara. och mamma&pappa jag kan ringa till er på måndag vid 10tiden min tid.. PUSSISAR! <3


Min ungar <3


Älskar dem av hela mitt hjärta <3

p.s jag har varit super duktig med uppdatering på bloggen den senaste veckan men jag ser inga kommentarer! :(

Måndag

Dagen började skönt men en sovmorgon och sen hämta upp ungarna.. Just nu sover det, eller hayden ligger och pratar och Nate sover..
Och just nu gör jag:


Läser en nästan 600sidor Vogue och tittar på mina nya fina skor! :D

Veckan

Måndag: 12-5.30pm Barnen går i skolan så börjar med att plocka upp dem, sen lunch och nap mellan 1.30-4pm.
Tisdag: 8am-5.30 Parken, lunch, nap och sen bath.
Onsdag: 7.30-8.30am lämna barnen iskolan & 12-5.30pm hämta,lunch,nap och sen playdate med Elsa&Henry
Torsdag: 8am-5.30pm Samma som tisdag
Fredag: 3.30-5.30pm De sover och sen leka plus 2h städning av mitt och barnens rum.
Lördag: 6.30-11.30pm ta hand om Baby whit och taylor. Leka lite och sen sova vid 7-7.30pm och sen kommer vänner över för lite förkrök
Söndag: Ledig

Skönare vecka än den som varit. Jobbar inte många timmar om dagen. Bara tisdag och torsdag som är fulldagar. Men som vi viste så är veckorna Kaela är borta mer jobb än när hon är här.. :)

Nu vet ni lite hur min vecka ser ut, hoppas er vecka blir bra med, Pussisar!

Lördag

Då ligger man här isängen och ska sova, klockan är 22.30 en lördag men Klara jobbar så lika bra att gå och sova. Jag har jobbar 8.45 till 6 och sen hade Bill fixat så jag skulle kunna gå på Lindas födelsedags middga och vara hemma vid 22. Så vid 7tiden mötte jag upp Elsa vid Cheesecake factory och så satte vi oss i baren och tog några drinkar innan Linda och resten kom.. Det är en populär resturange så det är lång väntan på bord. Men vi fick ett bord och vi beställde in fler drinkar.. Men så klart när det roliga börja så skulle jag hem. Men men glad att jag kom ut ett tag ialla fall.
Lite bilder från kvällen:
  
Alla tjejer (:                  Elin, Stina&Linda   Linda&jag
  
Norska Ada        Antonia           Min Elsa med sin vanliga pose!

:(

Jag har försökt att bara skriva om allt roligt jag gör har borta för att inte oroa er där hemma. Och allt är jätte bra här och jag trivs massor men jag har extrem hemlängtan just nu. Känns så konstigt att jag inte har sett er alla på över två månader. Vissa dagar går allt på räls och ibland stöter man bara på problem och allt bara går fel.. Vissa dagar är jag ledsen och andra jätte glad.
Som den här veckan så har jag jobbat massor, jag bryr mig inte om jag passar dem på kvällar när jag ändå ska vara hemma. Men nu så kanske jag ska jobbar först 8.50 till 6 och sen från 8 till vem vet och det är Lindas födelsedga och vi skulle alla ut och äta middag och sen gå ut men nu blir det väll att gå och sova klockan 23 på en lördagkväll. Plus att man nyss fick mail av Kaela som är i Kanada där det står att jag jobbar nästa lördagkväll också.. JIPPI!!!!! De här människorna har för mycket planer hela tiden..

Sorry men behövde bara skriva av mig lite innan jag blir tokig, jag vet att om de kommer ge mig fler lördagar så kommer jag säga ifrån!

Godnatt Pussisar!

första skoldagen

Barnen hade sin första skoldag idag och de har varit så förväntansfulla.. Som vanligt var Bill ute igår kväll. Som han säger "there is always a party".. Jag är ju ändå bara hemma och sover och jag får ju extra pengar eftersom jag jobbar mer än 45h den här veckan :) Så på schemat säger det att jag jobbar 50h vilket ger mig 60dollar mer nästa vecka i lön men så frågade Bill mig igår om vi kan hålla lite av hans utgångar hemliga och så ger han mig pengar i fickan. Så hann gick ut vid 23tiden och var tillbaka vid 2 tiden och jag sov hela tiden men han gav mig 60dollar vilket är det dubbla jag får om vi säger dte till Kaela.. :) Mamma och pappa ni behöver inte vara oroliga över min och Bills relation :P haha han gillar att festa och klara gillar att får pengar..

Så jag och Elsa drog och gjorde våra naglar. Elsa skulle göra fake naglar. Så när Bill kom hem efter seglig så sa jag att jag skulle iväg ett tag innan han skulle ut och sa att Elsa skulle fixa och jag skulle följa med men då sa han att jag skulle fixa mina med och han betalar :D Så klara fick sig en gratis manikyr :D

Men så imorse var Bill inte den snabbaste av alla, så jag som börja 12 egentligen fick gå upp kl 8 för att få barnen  klädda och packa matlådor och vid 8.55 åkte de till skolan och jag fick peace and quite.

Efter vi fixat naglarna gick vi vilse och hamnade i värsta gettot, jag var rädd! Folk fråga om vi ville röka på och en kille som såg ut som han hade fått en bra smäll eftersom han var sydd under ögat.. Väll hemma var jag glad och som vanligt berätta jag det för Bill och han sa att jag inte borde gå i de områderna på kvällarna mer. Det är massa uteliggare och barn som rymt hemmifrån som bor i den stora parken Golden Gate park som hänger där.

Pussisar!


Överlycklig

Jag är så lycklig att jag skulle kunna springa gatan upp och ner.. Den 26 oktober sätter min älsklings Linda sin fot på amerikansk mark! Hon ska vara här och fira halloween på amerikanskt vis! :D JIPPI! Känns som att tiden kommer gå fort efter det.

  • 26/10-5/11; Linda är här
  • 27/11-11/12; Mamma och pappa är här
  • 29/12-11/1; Systeryster är på besöl

Nu ska jag återgå till jobbet, ska på picknick. Men en sak bara, jag såg att man nu kan köpa Ahlgrens rattar för att stödja bröstcanser. Jag hoppas ni alla som läser går och köper en påse för min skull. Jag köper nästan bara rosa saker här för en del av intäkterna går till bröstcanser..
Pussisar!


Min galna dag

Så dagen börja vid 8 som vanligt med att titta på tv med ungarna och Bill innan han skulle gå till jobbet.. Sen gick vi till JCC för lite barngymnastik.. Eller det är mer att springa runt och leka med olika saker..
Sen var det lunch och sovtdags och de har båda varit trötta den senaste tiden så de somnar på direkten vilket är skönt för mig.. Eftersom Hayden är hemsk just nu, hon slåss, spottas och bara gnäller och skriker..
Elsa och Henry kom över medan de sov så vi kunde ha en playdate när de vaknade.. Såklart messade grannen Margie och fråga om barnen ville leka med Lauren(hennes dotter). Så jag bjöd över dem med. Så det var jag, elsa och Margie och sen 4 ungar hemma hos oss. Jag lovar att det var stökigt!

Sen var det skola mellan 6.30-9 nere i castro som är ett mycket galen plats.. Så jag satt och vänta på bussen så kom en äldre herre fram och fråga om vi har försäkring och skit och jag svara att jag inte var från härifrån och tjejen brevid mig lika så. Han börja snacka om Obamas tal han ska ha hållt idag och snacka skit om våra länder.. Så jag sa till han att vi inte ens har en president, som han sa att vi har. Sen börja han fråga om vi har bröstcanser och skit, att vi borde gå och kolla och fixa försäkring. Då sa jag bara att då åker jag hem för där betalar man inget. I Sverige tar man hand om ALLA!
Det var även två tjejer och killar (amerikanska) som var vid busshållsplatsen. På bussen börja det såklart vara högljuda och utanför fönstret går en helt naken man. Allt han hade på sig var en hat. :)
En tjej råka gå in i en av de högljuda tjejerna och helvete bröt ut. Så fort tjejen gått av bussen börja de skrika och hon förklara för sin tjejkompis att tjejen hade gått in i henne och de sitter och säger hur de skulle slå henne och skita i om de hamna i fängelse igen..(de var bara 18år gamla)

Det händer galna saker här helt enkelt, så fort jag kom hem så ville Bill höra allt om min class.. Nu när Kaela är borta har vi ju bara varandra att prata med :P Näää men jag är glad att jag har en så underbar värdpappa. Vi pratar om massor och skrattar alltid tillsammans.. Hade varit jobbigt om det var stelt mellan oss när Kaela inte är här.. Nu är han ute med sina vänner så jag kan få jobba lite extra och få lite extra pengar.

Nu ska jag sussa så jag är fräch imorgon när jag ska träffa barnens nya klasskompisar och mammor på picknick.. Såklart går jag själv med barnen för Kaela är i Canada och Bill ska segla.. Pussisar!

Hawaii (:

Så nu är jag utvilad igen efter en galen helg i clearlake. Vi åkte i en full bil upp till clearlake på fredagkväll.. Det  var jag, elsa, johanna, emelie och en dansk tjej..  Fredagen var lung och gick mest ut på att hälsa på alla vänner och chill dricka lite..
Sen kom lördagen och festen började vid 3tiden på dagen.. Jag åkte ut med en tjej Ada i en båt och jag fick till och med köra den.. Under den tiden jag var ute med båten hade Elsa lyckats låsa in nycklarna i bagageutrymet på emelies bil så de började försöka fiska upp den.. När jag var tillbaks så hade de lyckats få upp dem ialla fall. 
   
Försöker fiska upp nyklar  Emelie glad när de fick upp dem!

Under hela dagen så grillade de en hel gris eftersom det var Luau (hawaii party).. så de smyckade hela altanen med palmer och andra roliga saker och sså hade man blomkranser runt halsen..
   
Jag,Elsa&Johanna  GRISEN!
Jag som alltid brukar vara så städad släppte loss lite extra och jag lyckades dra igång hela festen.. Alla bara satt och drack och jag och tjejerna ville dansa.. Så vi drog upp på borden och dansade. :) Folk kom och frågade om man kunde anställa mig för att starta fester och göra PR :D AHAH

På vägen hem så fick jag köra hela vägen för jag var den ända i hysat tillstånd.. Emelie och Johanna var åksjuka(vägarna till clearlake är som vägarna vi åkte i frankrike) slingriga bergsvägar.. Så emelie och johanna satt och spyde i påsar och till slut stannade jag bilen och de gick ut och stod på rad och spyde medan elsa klagade över att hon måste spy..
På vägen stannade vi vid napa vally och kollade på vindruvorna.. (napa är vinområde)

Nu ska jag återgå till mitt skapade av en scrapbook till mig själv, Pussisar!


Helg igen

Hade ett helt underbart samtal med Stina på skype i morse. Vi skypade i nästan 4 timmar och ändå hade vi saker kvar att prata om :)
Nu är jag även färdig packad för Clearlake i helgen.  Hawaii tema uppe på clearlake och dryga 35grader under helgen..´Skönt att åka bort över helgen eftersom jag jobbar hela nästa helg..

Just nu har jag väldens sug efter ett stort glas o'boy och en polarbröd skiva med massa lätta på..

Nu ska jag vika barnens tvätt och sen börja röra på mig, Pussisar!

Annika

Jag dedikerar detta inlägg till min bästa vän/extra mamma och nu mera min skyddsängel.. Du har alltid varit ett stöd för mig och funnits där i ur och skur. Jag kommer alltid att sakna dig och jag hade alltid tänkt mig att du skulle vara där när jag gifter mig, skaffar barn och allt sånt.. Men du kommer alltid finnas med mig i mitt hjärta..
Jag vet att du finns med mig på mitt äventyr och jag längtar tills vi möts igen!

Älskar dig av hela mitt hjärta, Min älskade Annika.

Dagen

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi gick till Alta plaza (parken) och sen hade vi peanutbutter and Jelly sandwish till lunch.
På eftermiddagen gick vi ut och lekte i högar med löv och gick till biblioteket eftersom jag glömt att lämna tillbaka en bok. Sen fick jag för mig att jag skulle baka en blåbärspaj men det vart inte som mammas men den var okej. Hayden hjälpte mig att baka den plus att göra middag (mac&Cheese)
  

Lite bilder på baby Whit och Taylor (Elizas barn) som jag tog hand om i lördags..
  

Imorgon är det playdate i Alta plaza med ungarnas nya klasskamrater och deras föräldrar och jag..:S

Pussisar!


RSS 2.0