I just love Las Vegas!

San diego var verkligen mysig och det var så roligt att umgås med tucker och spendera dagen på stranden där stina och tucker försökte surfa men det var inte så bra vatten. Sen åkte jag och stina till downtown och kolla och skulle äta men de sluta med att vi låg i sängen på hotellet med en hem beställd pizza.
Vi tog bilen och körde till vegas som tog ca 6h. Checkade in och sen gick vi och åt mat och drack en drink.
Tisdag började vi resan till Gran Canyon, Arizona. Vi åkte till the sky walk och det är ca 3h bilkörning. I slutet var inte ens vägarna asfalterade utan grusvägar med 25mph.
Väl där insåg vi att man var tvungen att betala för att göra en tur så då var det bara att pröjsa och se glad ut. Men det var otroligt häftigt att se det och se lite riktiga indianer. Sen var det bara att köra hem till vegas igen och då kände vi att vi inte var redo att lämna vegas så vi bokade en natt till på hilton.
Så idag har vi legat i poolen och jag är helt bränd på benen. :( Vi har gått så långt idag, hela stipen så stina kunde få se allt.
Imorgon bär det av till Santa Monica och en natt där och sen ta highway 1 upp till SF. Jag kommer absolut tillbaka till vegas igen. Det är något med vegas som lockar :) haha
Hitils har vi kört nästan 800 miles vilket är 1200km=120mil. Sjukt mycket. Ibland känns det som vi bara är i bilen hela tiden och rumpan sover. :D
PUSSISAR!!

RSS 2.0