kärlek

Men jag har suttit och försökt få ihop mitt CV för att skicka in till olika nannyprogram i stockholm så jag har något att göra när jag kommer hem. Såklart la mitt word av medan jag satt och skrev mitt CV och efter hundra försök så fick jag tillslut ner ett word som funkade. Men medan de laddade ner så satt jag och gjorde ett litet collage av gamla och nya minnen med alla mina kärlekar hemma!

PUSSISAR TILL ER ALLA HEMMA! SNART KOMMER JAG HEM!! ♥♥♥♥♥♥

Galna 24h

Det har varit lite smått galet här de senaste dygnet. Jag lovade mig själv att inte gå ut den här helgen eftersom förra helgen var så galen plus att jag inte hade pengar. Men jag insåg fort hur tråkigt det var att bara titta på tv eftersom jag hade gjort det i fredags också. Så när Katrina skickade sms och fråga om jag skullle med ut kunde jag inte hålla mig. Så började göra iordning mig vid 10.30 och vid 11 var jag på väg till spårvagnen och åkte hem till Mark. Efter väntan vid stationen och inte kunde gå tag i Kat eller Marien så var jag redo att åka hem istället men då kommer Kat springande till stationen och letar och ropar efter mig. Mark bor i en sjuk lägenhet jätte nära CN tower så när man står på hans balkong på 43våningen så ser man CN tower och en härlig utsikt över stan. Efter någon timme där så bestämde vi oss att åka till Johns frathouse för att möta en del kompisar. Frathousen är precis där jag bor vilket är skönt när det är dags att gå hem. Vi hoppa ut taxin och ringde John som sagt att de alla var hemma men när han svarar så säger han att han är på torontos sjukhus med vår vän Carlene. Han hade inte sagt det innan för han ville inte oroa oss. De hade åkt in med henne eftersom hon hade drukigt alldelse för mycket. Helt sjukt att man inte vet sin egen limit. Dock inte första gången hon gör det och mycket har och göra med att hon inte mår så bra men att dricka så man hamnar på sjukhus är lite för långt. Jag, Kat och Marien tappade danssuget och gick istället hem till mig och låg i min säng och skrattade och skämtade fram till 2 då flickorna tog bussen hem.
Idag så vaknade jag vid 12, måste tillägga att Hayden alltid säger att jag sover hela dagen. :) gick upp vid 2tiden och skulle göra frukost/lunch, Havregrynsgröt och äggröra. Jag såg att det var något fel med Kaela där hon satt vid köksbordet och jobba. Hon ringde ett samtal och efter hon lagt på så bröt hon ihop och jag var den ända som var där så jag försökte trösta henne så gott jag kunde men var lättad när Bill hörde det hela och kom ner för att trösta Kaela. De verkar ha lite ekonomiskaproblem och det är såklart väldigt påfrestade för Kaela som jobbar heltid men ändå verkar de inte gå. Förstår inte riktigt hur för jag vet att hon tjänar bra för hon berätta det för mig. Men jag vet att de kommer lösa det på ett eller annat sätt men det är alltid jobbigt att se någon ledsen och inte riktigt veta vad man ska göra.

Annars har jag bara legat i min säng och spelat sims hela dagen. Var ute en snabbis och gick till affären annars har jag inte lämnat sängen.
Jag vet att det bara är mina nära som läser bloggen men jag hoppas ni inser att det jag skriver här stannar här. Jag skriver av mig saker här som kanske de jag skriver om inte vill ska komma ut. Alla mår bra, min vän fick komma hem från sjukhuset och Kaela och Bill kommer alltid upp med en lösning och problemen är snart glömt.

PUSSISAR!

Vi saknar Sverige

Det märks att vi varit borta från Sverige för länge och vi saknar de konstigaste sakerna!

Second best trip ever

Bussresan var inte så kul så den tänkte jag inte ens nämna. Den var obekvän, lång och min rumpa somna efter 1h.
Fredag:
Vi kom fram vid 8am och Chloé hade sagt vilken tunnelbanne station vi skulle åka till för att komma till henne. Så vi åkte dit och satte oss på starbucks och väntade. Varken jag eller Daria kände igen henne eftersom i sommras hade hon långt blont, lockigt hår. Nu var det söndefärgat, avklippt och super slitet plus att hon var väldigt smal.
Vi tog en kaffe för att dämpa tröttheten.
Vi gick hem till Chloé och lämnade väskorna, tog en snabb dusch och sen gick vi ut för att äta lite frukost. Vi ville inte slösa någon tid så vi åkte till Soho för lite shopping men både jag och Daria insåg fort att vi var för trötta att orka shoppa efter drygt 4h sömn på bussen. Så vi bestämde oss att åka till Center park och njuta av 25grader och sol. Så vi köpte oss en varsin glass och satt i timmar och tittade på folk och en mysigt litet band på 3 spelade musik under tiden.
Sen bar det av tillbaka till Chloé och jag och Daria han bara lägga oss på sängen innan vi somnade. Vi sov 1h innan vi båda vaknade av att Chloés rumskompis Owen och hans tjej kommit förbi för att träffa oss. Vi hade inte sovit mycket men det räckte.
Vi gjorde iorning oss för att gå ut och eftersom vi var tre tjejer på en dusch så vart det ganska kaotiskt. En stog i duschen, en speglade sig och en satt på toa. :)
Vi blev upplockade av Chloés pojkvän och han tog oss till en klubb där han jobbar. Hans jobb är att ta dit snygga tjejer så de flesta var modeller eller "upper east side" tjejer. Ovanför klubben liggen resturang som ägs av samma ägare som klubben. De åt alla såklart sallad eftersom de inte kan äta mer än 300kalorier per dag men jag åt en hamburgare och Daria mac&cheese. Vi fick massor med drinkar och såklart efterrätt. Vi betalade inte en krona för varken mat eller drinkan vi drack utan resturangen/klubben stod för allt som tack att vi kom dit och såg bra ut. Sen gick vi ner till dansgolvet där ett bås var tillängad oss och de var bottle servis så det serverades vodkaflaska efter vodkaflaska. Det vart en ganska galen kväll med att daria slår Kevin(chloés kille) till att Chloé och jag sitter på hennes golv i garderoben och hon gråter. Det var en kul kväll men galen. För att tilläga så förtjänade Kevin en smäll för han är en pajas! Varken jag eller D klarade av honom och hans sätt att behandla oss och chloé. Men det är skit samma nu. Vi hade en bra resa.

           Center park                      Me&D  

 Bottle service, WE LOVE!  Me&C
Lördag
Efter några timmarsömn och några försök att minska bakisen så åkte vi tillbaka till Soho och spendera dagen att shoppa. Vi åt lite god indisk mat och promenerade runt och hamnade på några konstiga ställen. En park som hette"people with aids".
Sen spenderades kvällen på samma klubb men jag åt den gudomliga mac&cheese och alla andra åt sina salader. :P Sen vart det mera dans och D hittade en kille som hon och jag dansade med och sen gick till deras bord där de även hade "bottle servis" Jätte trevliga killar och en asiatisk kille som hete Hero hade varit i Sthlm några gånger så han viste om spybar och stureplan :) Sen gick D, hennes kille(Tobias), Jag och Brazilian boy hem till Tobias där vi festade vidare och jag somnade vid 7am och vaknade vid 9am av att jag blev stekt i Tobias soffa för solen lös rakt in. Så jag väkte D och vi gjorde en walk of shame hem och var hemma vid 10am. Somnade om i någon timme.

My to love, Chloé&Coke  C&Kevin         Dansktjej          Vi&2danskatjejer       

Im a PIMP!                  Me&Bruno         Skönaste parkeringplatsen
Söndag
VI vaknade upp och var hungringa och vi kunde inte få tag i Chloé som var hemma hos Kevin så vi gick och åt lunch och sen möte vi upp Chloé och det blev såklart mer shopping i Soho och sen hem till Chloé och laga lite middag. Vi åkte till time square på kvällen för att gå på bio så det vart "Shes out of your leage".

Me&vikningar                Me&C              Time sqaure        T-rex
Måndag
Första natten som vi fick riktig sömn men det ledde till att vi var super trötta. Vi åkte tillbaka till Time square och stossade runt där i några timmar tills vi möte upp Kevin igen av någon anledning även fast varken jag eller D ville se han. Men han följde med oss alla hem till C och vi bestämde thaimat och väntade på att vi skulle gå till bussen.
Chloé och Kevin skicka oss på tunnelbannan och sa vart vi skulle för att ta bussen. Vi åkte dit men fanns någon buss där?! NEJ! De hade skickat oss till fel ställe så vi missade 8.45pm bussen men som tur var så fanns det en buss klockan 10.45pm som vi kunde ta och den lyckades vi hitta till men vi var genomblöta och sura efter ha sprungit runt för att hitta en buss.
Bussresan tillbaka var hemskare och jag ville bara sova men man somnar och vaknar hela tiden. Sen är jag alltid orolig när jag ska åka över gränsen för att de ska säga något om mitt visum men såfort det får veta att jag är svensk ler det och några säger "I love sweden. Its a lovely place."
Tisdagen sova jag fram till 4pm efter ha kommit hem vid 10am från bussen. Sen gick jag köpte en pizza och somnade om igen.
Onsdagen gick jag och fick massage i 30min som var välbehövligt. Hon som massarade mig gav mig lite stretch övningar som jag skulle göra varje dag för min nacke och skuldror men jag tror även att jag behöver gå tillbaka om några veckor men då blir det 45min eller 1h. Efter massagen fick jag manicyr i 45min och låg och slappnade av i ett rum och läste tidningar. Gick en promenad och sen gick och handla mat com jag hatar men vi har inget hemma eftersom bara jag är hemma. Blev bara välbehövliga saker och nyttiga saker.
Torsdag Mötte upp Frida för lunch och lite fönstershopping och vi kom fram till att vi bor en tunnelbana station ifrån varandra så nu ska vi försöka träffas på vardagskvällar. 

Det vart ett långt inlägg men ni ville ju ha en detaljerad beskrivning. Nu ska jag sova och imorgon kommer familjen hem så då blir det väll jobb hela helgen. Ser ej ifram emot att börja jobba, är lite trött på mitt jobb och börjar känna att jag vill komma hem. PUSSISAR!


Shopping i NYC

Marinblå kavaj med guldknappar och supersött linne från 4ever21

Ballerina med rosett från 4ever21

Herrshorta från 4ever21

Deminklänning från 4ever21 och bälte från 4ever21

Gråbyxor från forever21 (köpte även i svart) daria och Chloe retade mig hela tiden för jag aldrig har byxor på mig men jag tycker verkligen inte jeans/byxor är så bekvämt

Vitkavaj 4ever21. Linne från en butik i Soho

Klänning från butik i Soho

Sommar klänning från butik i Soho

jätte söt kjol från en liten butik i Soho


Daria och Chloé sa att jag är en av de bästa på att hitta snygga outfits på forever21 eftersom det ofta är väldigt rörit där. men jag ÄLSKAR forever21 i NY för de har så stort utbud och verkligen min stil. Eftersom jag inte shoppat på 2månader så blev det rejäl shoppning men nu blir det inge mer storshopping tills jag är tillbaka i Cali igen. Vart även lite smått och gott från Victoria Secret och lite smink.


Andra "gamla" bilder jag glömt lägga upp:

Helt galen tshirt som mamma&pappa skickade i födelsedagspresent. :)

Min kudde jag fick i födelsedagspresent av Kaela&Bill. Kollade upp på internet vad den kostar och det är den dyraste kudden jag ägt i alla fall. 160dollar innan skatt?! Men absoult min favoritkudde

Imorgon kl 3pm ska jag på massage i 30min och efter det 45min spa manikyr. Tror jag ska slappna av lite bastun och deras spaavdelning :)
PUSSISAR!


Stuck on a bus station i NYC!

Är sååååååå irriterad just nu.. Skulle ha suttit på en ny buss med wifi och skönare stolar på väg till Toronto men Chloe vägrar att kolla upp vart vår buss skulle gå ifrån och skickar iväg oss till Penn Station(34avn&8st) så i spöregnen springer vi runt och försöker hitta och frågar miljoner människor men alla är stupid! Så nu sitter jag på golvet på en snuskig busstation! FUCK!! det ända possetiva är att det finns wifi här så jag kan kolla facebook och mailen eftersom jag inte hart haft internet sen torsdags.

Sad Daria with wet socks!

New York City!

Håller på och springer fram och tillbaka här hemma och försöker fixa allt. Alla soppor måste ut och gör sista tvätten så när jag kommer hem så slipper jag göra allt det. Har lite småpanik över packningen eftersom jag inte har så många väskor. Fick bli den blå bagen jag hade med mig plus min ryggsäck som jag kan ta med in på bussen. men den vet jag inte vad jag ska packa för jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men blev lite vardagsplag och nått gå ut plagg men jag vet att det kommer bli massa shopping så vill såklart ha plats med allt :) Men jag tror jag fått till det nu så snart blir det hoppa in i duschen och packa ner nessisärn sen tror jag att jag är klar. Får bli Stinas härliga gröna Juciy mjuckisdräkt på den 12h långa buss färden. Vi ska ta en buss klockan 9.30pm ikväll och första stopp är Buffalo. Jag har packat ner några sömntabletter och en huvudkudde så jag förhoppningsvis kan sova lite.
Stora frågan är bara om mina pengar jag sparat räcker eller om det svenska kortet kommer komma fram något. Tror dock att det blir mc donalds och andra fast food för att spara lite pengar. :)




PUSSISAR!!

 



Födelsedags firande

Så i lördag har jag bjudit in tjejerna på lite firande. Så vi började med ost och rosa champange och cosmopolitan. Barnen var med och nate gjorde cheese and crackers till alla tjejer ;) Lilla tjejtjusaren.
Sen var det hamburgare och pommfritt eftersom jag fick välja vad jag ville. Till efterrätt det bästa cupcakesen ever!! Det vart lite mera vin och drinkar och vid 11pm tog vi taxi till en nattklubb och dansade hela natten lång. Kom hem vid 5am på morgonen och sov jag resten av söndagen. :)



På måndag morgon kom två små barn i pyamas och bill med frukost på sängen och jag och barnen låg och myste i min säng och kollade på svampbob. Sen var det tillbaka till verkligheten och gå upp och laga frukost till barnen. Till middag gick vi till resturangen och åt pizza. Hayden hade raseriutbrott hela middagen och det slutade med att Bill tog henne där ifrån och jag och nate blev kvar och åt färdigt. Sen åkte jag och hämtade min buss biljett till på torsdag. Idag har vi vart i parken och jag har kollat på svenska hollywoodfruar. Idag blir det träning efter vila sen i torsdag då jag inte kännt mig fullt frisk.


En dag kvar innan min semester börjar och sen bär det av till New York city!
PUSSISAR!

Födelsedags shopping

Jag har inte mått så bra under dagen utan kännt mig lite småsjuk. Så jag och barnen stannade inne på förmiddagen. Började inte förens strax innan 10 för Kaela ville vara med dem innan hon skulle till flyget. Hon är i Cicago under helgen. Så jag plockade fram playdo och de lekte med det medan jag städade deras våning och böt deras lakan. Sen lekte vi alla med playdo ett tag innan jag började med att laga svenska pannkakor till barnen. Det har regnat och varit bara några plusgrader här idag så det gjorde inget att vi stannade inne.
Sen var det nap time och jag städade köket, matrumet och vardagsrum/hall. Jag ska ju ha tjejerna över imorgon så vill att det ska vara lite städat ialla fall. Så har även storstädat min våning, till och med moppat!
Jag slutade vid 3tiden och gick då ner till stan. Kände att jag behövde luft då jag var varm i ansiktet hela dagen.
Jag handlade ett par skor som jag tittade på i veckan men intalade mig själv att jag inte behöver och jag kommer shoppa massor i NY. Men efter att jag drömt om dem insåg jag att jag verkligen ville ha dem så gick och köpte dem idag. Har dock insett att jag kommer behöva köpa en ny resväska för alla mina skor för jag vill inte slänga några :) Nä men kommer behöva minst en väska till ialla fall :)
Sen handla jag lite småsaker från mina födelsedagspengar jag fått. Så det var lite smycken från H&m och två nagelack.


Sen vill jag tacka för alla fina kort jag fått, Mamma&Pappa, Karolin, Carina Svensson&fam och Eva&Simon&Filip. TACK! Och tack till E&S&F för ert super fina kort med så vackra ord. Det värmde!!
Nu är det lite tv sen sova eftersom imorgon är min födelsedags middag och sen dansa hela natten lång!
PUSSISAR!
P.s. Till Mamma: Bill tog upp mailet jag skickat till Kaela under middagen idag och jag gav dem vilket datum som gäller. Han försod mig och skulle säga datumet till Kaela och sen skulle vi prata med om den när vi kommer hem från våra resor. Så nu är det ute och han tog det väldigt bra, han sa att han hade mistänkt det lite.

Visa

Idag kom mitt efterlängtade visa kort på posten. Tack mamma! så när jag skulle aktivera det på internet ser jag av min förvåning att jag har pengar på det. Tack så mycket för bidraget familjen Lindfors!! Får se om det blir något roligt i NY eller om jag sparar för framtida Califorina resan. Annars har det inte hänt särsillt mycket.

Igår hade jag somvanligt träning och det kändes super bra, allt gick som det skulle och axeln gjorde inte ont. Tränaren kom fram till mig och sa att jag nu kunde få flytta upp till högsta nivån. Absolut roligt för det bevisar att jag förbättrat mig men den klassen är hemsk. Jag brukar titta på när det tränar och jag vet ej om jag klarar av det. Men imorgon ska jag ialla fall testa och annars stannar jag bara kvar på den nivån jag är. Är skönare för vi ofta är en midre klass på den nivån medan högsta alltid är proppfull. Sen så innebär det ju såklart att man måste köpa mera skydd. Det får dock vänta tills efter NY som nu bara är 1vecka kvar till :)

Nu blir det tv och sen sova, Pussisar!

Bday

Så idag är det en vecka kvar som tonåring. Lite åldersnoja har jag, skulle vilja vara tonåring lite längre. :) Så på lördag ska jag ha födelsedagsmiddag med tjejerna. Det är Daria, Helena, Marien och Katrina som kommer över. Bill ska göra cosmopolitan, hamburgare och mina favorit cupcaks, Pumpkin and chocolate.. MUMS!
Familjen står för all mat och dricka för mig och vännerna vilket är supersnällt. Sen blir det utgång och möta upp lite andra vänner. Kommer nog bli riktigt roligt. Funderar på att testa röttläpstift för första gången. :)
Sen jobbar jag mån till onsdag för den 17mars åker familjen till Colorado och jag åker på kvällen den 18 till New york med Daria. Vi ska ta en buss vid 9pm och åka över natten så vi är i NY vid 8am. Så blir det en helg i NY!!

Sammanfattning av helgen som var: Fredag gjorde jag inte mycket. Var hemma och kolla på Cindurella med barnen. Lördagen var träning, fika med Frida och sen jobbade jag 6-10.30pm så vi kollade på Cindurella igen och sen somna de. När Bill och Kaela kom hem gick jag påengång och åkte till en kompis kompis där jag möte upp Marien och Carlene och även senare kom Daria och Helena och Katarina. Det var en typisk hemma fest och efter ett tag så tröttna jag och Daria och åkte till en bar där några kompisar jobbar så vi stannade ett tag. Sen åkte vi tillbaka till festen där det som vanligt spårade. Jag skulle bevisa att jag kan boxningen efter en månad på gymmet men åkte ganska fort på stryk av en kille från Amsterdam. Jag måste lära mig att bara utöva boxning i ringen. :) Jag tog en taxi hem och var hemma vid 6 tiden på morgonen.
Söndagen var en dag i sängen med huvudvärk, träningsvärk och cola och choklad. :)

Carlene&Marien            Moose&Helena              Marien,Katrina&jag
                                  (han som hade festen)

PUSSISAR!

Frida

Så idag åkte jag som vanligt till gymmet och tränade i 2h med min favorit tränare. Han har alltid passen på lördagar och vi brukar inte vara så många vilket betyder att vi får mer tid av honom och han kan verkligen fokusera på tekniken. Han är även väldigt trevlig och gör roliga träningar och inte bara stå och slå på pads i 2h.
Efter träningen gjorde jag iordning mig där och tåg spårvagnen till ett köpcentrum där jag mötte upp Frida. Frida är från sverige och jobbar som nanny här i toronto sen 4månader tillbaka. Jag hitta hennes blogg av en slump och maila henne och efter några veckor maila hon tillbaka och fråga om vi skulle ta en fika. Så igår kväll smsa hon och frågade om jag hade tid att ta en fika under lördagen. Så jag mötte upp henne och vi åt en sen lunch och gjorde lite shopping innan jag var tvungen att åka hem och jobba. Hon är super trevlig och vi hade väldigt roligt. Båda tyckte att det var skönt att få prata lite svenska. Det är roligt hur enkelt det att klicka med vissa människor. Hon bor i stan så vi kommer absolut träffas igen. Funderar på att bjuda in henne på min födelsedagsmiddag närsta lördag. Bills ska laga mat åt mig och mina tjejer och vi ska ha lite förfest här hemma innan vi går ut och dansar. Ser framemot det!

Nu ska jag kolla till att barnen sover och sen hoppa in i duschen. Blir en utgång ikväll med Marien! PUSSISAR

.

Lite egen motivation när dagarna känns oändliga!

Married

"Daddy when I get a little bit bigger I'm going to marrie Klara. She's going to be Klara Clary.. Okey?!" -Nate 3,5år

Utläst

Sen jag åkte till florida har jag läst ut fyra böcker vilket är mycket för mig. Nu är jag dock boklös eftersom jag läst ut alla jag fick i julklapp. Sista boken läste jag ut idag men det var en engelsk bok i brist på annat. Efter ha sätt filmen Dear John ville jag läsa boken den är baserad på så jag kolla upp på internet var man kunde köpa den. Men så när jag såg en bild på den så fick jag för mig att jag redan har den boken. Så jag kollade igenom mina lådor och där låg den. Jag fick den av förra aupairen Jessie när hon åkte och hon sa att det var en mycket bra bok och jag borde läsa den. Eftersom jag inte tycker om att läsa så kändes det som att jag aldrig kommer läsa den eftersom den var på engelska. Men började läsa den förra veckan och nu är den utläst. Måste erskänna att det är en av mina första engelska böcker. Eftersom iskolan när man var tvungen att läsa gjorde jag oftast inte det utan hittade informationen på annat sätt, Förlåt mamma och pappa :D 
Men efter ha läst ut den så inser jag hur mycket engelska jag lärt mig under min utlandstid. Att kunna läsa en hel bok och förstå hela sammanhanget och innehållet är för mig STORT! Så JA, jag är stolt över mig själv. 
Nu är jag dock boklös igen vilket är lite jobbigt. Känner inte för att gå och köpa en bok för 20dollar när jag måste spara till NY och Californien. 

Hursomhelst var boken jätte bra och spännande. Flera gånger tårarna var på väg ut. :P Vet ej om jag tycker boken eller filmen var bättre. De hade båda bra och dåliga egenskaper. 

Nu ska jag sussa, PUSSISAR!

Huset

Det tog ett tag men här kommer bilder på huset. Dock gick min kamera nu sönder vilket kan skapa lite problem eftersom jag inte vet om jag har råd att köpa en ny just nu. Åker till New york om 3veckor så sparar alla pengar just nu. Dock är det tråkigt att inte ha några bilder när man kommer hem. Kollat runt lite på internet efter någon billig kamera och hittade några så kanske måste köpa en men då får det bli efter NY. Just nu har jag lyckats laga den med lite tejp och så men vet ej hur länge det håller. Köpte kameran 2005 så den har hängt med länge.


Barnens rum                deras sängar             Gästrum1

Barnens+gästrum1s badrum

Arbet/gärstrum2    Fireplace i Bills och Kaelas sovrum    K and B badrum

Toalett groundfloor  Trappan        Hall/ytterdörr

Vardagsrum+fireplace   Matplats                             Köket

PUSSISAR!

ett tecken på att det är 15dagar tills jag är "vuxen"


Min egen gjorde lunch idag. Och JA det är ångkokt broccoli i vänstra hörnet. Även Klara växer upp och blir vuxen. :) hahah

PUSSISAR!

RSS 2.0