Toronto

Jag skulle bara medela att jag är här och lever.. Men jag kan frysa ihjäl vilken sekund som helst! :D
Jag har dock inget internet hemma eller tv så kan ej uppdatera så flitigt. Hoppas internet är uppe imorgon så kan jag visa bilder på min söta "lägenhet" :D

PUSSISAR!

More Shopping!

Så igår morse(måndag) så kom en bil och hämtade upp mig för att köra mig till outleten och Kaela till flygplatsen. Då hennes flyg vart inställt från Sarasota var hon tvungen att åka till Tampa som är nära outleten. Så ut kommer vi två och där står en snygg bil och en väll dressed man och öppnade dörren åt en.
Kom till outleten strax efter 10 och gick då runt i de flesta affärerna innan jag köpte något. Vid 12tiden kom Mickey och barnen efter hon ringde i små panik över att barnen var så naghty. Så vi åt lunch och sen tog jag Hayden och Mickey tog Nate och vi gick till de affärer vi ville. Såklart var det shopping! :D


Ett par till converse (mitt 3par här) 20dollar


En till Polo Ralph Lauren tröja ej den på bilden, (Vit och v-ringad)
Vet att du är avensjuk nu mamma :)

Sen blev det lite smink, mascara, puder och ögonskygga plus 2 parfumer och ett linne

Sen fick jag även två par skor som jag har väntat på lääääänge! Jag beställde på en hemsida innan jul och fick fel par skor plus att klänningen var förliten. Så jag skicka tillbaka och skulle få de rätta par skorna plus ett par andra för klänningen. Efter många turer fram och tillbaka och aldrig levererat packet så berätta jag för Mickey som ringde upp dem och var inte särsillt trevlig. Efter lite hot och fina ord så lova de att skicka dem innan onsdag eftersom jag lämnar landet och sen även stå för alla kostnader. :) Så idag kom de efterlängtade skorna!




För att avsluta inlägget så är krämerna jag fick för aknen UNDERBAR!!




Långt inlägg men roligt! :) PUSSISAR!

Betyg

Så loggade nyss in på San Francisco City College för att kolla mitt betyg i Theater förra semestern.


Haha, lite grym är man ialla fall :) PUSSISAR!

Helgen

Så jag har inte gjort mycket i helgen. På fredagen åkte vi till ett akvarium och sen på kvällen åkte vi till golfklubbens resturang och hade middag med en vän till Mickey och Burt..
På lördagen åkte mickey, kaela och barnen till standen men jag stannade hemma och sov eftersom jag inte sover på bra på nätterna.. Hade somnat vid 6 på morgonen och de åkte kl9. Sen åt vi middag hemma. Jag låg och läste min bok "Ego Women" av Gynning ute vid poolen hela dagen.. Idag har jag inte lämnat mitt rum så mycket. Gick ut och läste i solen ett tag. Det var super varmt ute idag.. Sen åkte jag, Kaela, Mickey och barnen och spelade minigolf och hoppade i jumpy house.
Tidigt i morgon bitti åker Kaela tillbaka till Toronto och jag och mickey kan gå på vårat schema igen.. SKÖNT!
Vi åker imorgonbitti till en outlet 20min ifrån där vi bor.. Så vi spenderar väll hela förmiddagen där..

Jag kan vara glad att jag har mickey. Även fast vi hade lite olika åsikter så har det varit skönt att ha henne.. Hon ser till att jag har det bra, hjälper mig, vill ge mig tid att shoppa.. Vad mer kan man begära? :D Nä men imorgon(tror jag) ska hon ta mig till en speciallist om min hyd. Troligtvis kommer jag få receptbelagd kräm eller medicin för min akne.. De har blivit så mycket värre. Sen jag kom till Florida så har jag haft luggen uppe och varit noga med tvätt och ha masker. :)

Aja ska återgå till mina filmer på tv! PUSSISAR!

Klara goes fashion blog!

Imorse fick jag sova tills jag vaknade så var uppe vid 10. Vid 11 åkte vi så mickey kunde klippa håret, jag kunde skicka lite kort och presenter till några som har haft/kommer ha födelsedag :) Sen åkte vi och handla mat.. Älskar Mickeys sätt att handla mat. Först går hon till bageriet och hämtar gratis kakor sen hämtar hon en XL diet coca och sen börjar shoppingen :)
Vi åkte hem hade lunch och sen la jag barnen. Mickey skjusa mig då till några affärer. Gick runt i 3h för mig själv och shoppade..

 
Klänning 15dollar Väst:12$ tshirt:4$ 
 
Leggings: 10dollar blus: 14dollar
 
Blus: 12dollar     Svarta Jeansleggings:20$
Så jag kom hem med allt det (inte klänningen den köpte jag i början av veckan) för 80dollar.. Snacka om billiga saker.. De är Miley Cyrus (hannah montana) egna line för Wallmart. Så ni alla hemma som alltid mobbar mig för att jag tycker om henne kan nu äta upp det.. Hon har en grym tvserie och filmer och duktig sångare och fantastiska kläder för bra pris. VI kan inget annat än att älska henne! :D Jag tror att jag provade nästan allt de hade från henne och skulle kunna ha köpt allt men begränsa mig lite eftersom jag ska till en outlet på måndag.. Hittar jag inget där blir det tillbaks till Wallmart och köpa upp resten :) HAHA

PUSSISAR!

Djungel forest

Idag var jag, barnen och Mickey på en djurpark/djungel.. Där möte vi några vänner och som hade barn i samma ålder.. Vi såg papigojer, crokodiller, alligatorer, apor och flamingos.. Vi hade super kul hela förmiddagen och båda barnen somnade ibilen på väg hem. Jag passade på att träna i 50min innan jag tog barnen ut i poolen. Efter att jag lagt barnen så hoppade jag och mickey ner i bubbel poolen med en varsin drink och njöt.. Sen fick jag en super ansiskmask av mickey som skulle hjälpa mot min akne jag har just nu.

Så här ser jag ut just nu:



Flamingo           Michela&Graycen Mina sötnötar     Sköldpaddorna hade kul

Jag och Mickey med papegojor

PUSSISAR, kommer mer bilder som Mickey och de andra har!!


Huset


Elvis och min rosa flamingo i mitt badrum! Köket

Ett av familjerummen. Det är flamingolampan och tavlan jag prata om! :)

De andra familjerummet och ut till poolen

Poolen och Jacuzzin.    Här sitter jag och läser

PUSSISAR!!

Sarasota,FL

Så idag har varit en väldigt enkel dag.. Började kl9 och gav barnen frukost och satte på oss shorts och tshirts och sen kom Gammie hem från doktorn och hon, jag och barnen åkte på stor shopping runda.. Började på Walmart där vi inhandla leksaker, artcrafts, poolsaker, nate fick både snikers, sandaler och keps med "Car"movie. summan slutade på 160dollar på bara saker till barnen och lite små badprylar för mig tex en luftmadrass till poolen. TACK GAMMIE! Sen åkte vi vidare eftersom de inte hade flipflop till Hayden eller några prinsess snikers till henne. Så vi stanna på en typ Donken och handla korv och pommes till barnen och burgare och XL cola till Klara och Gammie. Så åt vi alla i bilen :) Hittade sen skor till Hayden plus lite mer extra saker som en klänning och tshirt och mer leksaker till barnen. Även jag köpte en klänning på barnavdelningen för 15dollar. Sen vidare till mataffären och handla allt vi behövde. Fick barnen att somna i bilen på väg hem för att hämta upp morfar. Vi åkte till biografen där de skulle se "Alvin and the Chipmunks". Men jag var inte sugen på att se den utan gick och stora runt i Sarasota, handla vykort och en badgrej jag kan ha med barnen när vi är på stranden..

Måste berätta om igår kväll: Jag la barnen och de somna såfort de nudda kudden.. De hade ingen nap igår. Men efter kanske 2.5h så hör jag Hayden gråta. Den var väll runt 10pm så jag går in och försöker lugna henne men hon gråter såklart efter mamma och väcker Nate. Så nu har jag två vakna barn gråtade och allt jag vill göra är sova.. Tar H till mitt rum och hon kollar lite svamp bob vilket lugnar henne och under tiden får jag nate att soman om och efter lite tv så fick jag även H att somna om.. Tacka gud för det!

Imorgon blir en låång dag. Jag börjar kl 10 men sen är Gammie och morfar borta hela dagen och kommer hem vid 9pm. Så är ensam med barnen hela dagen här i huset. Men nu är poolen fixad så vi kan ligga där hela dagen..
Efter barnen somnade ikväll hoppa jag upp på löpbandet de har och satte på One tree hill som precis hade premier. Så powerwalked i 40min och avslutade men armhävningar och sit ups.. Måste komma igång igen!


PUSSISAR!!
P.S. Fyfan för tamponger i USA! En jävla vetenskap att fatta det. Gav upp efter 10min av läsa bruksanvisningen :D

Mitt rum

Så kom till Sarasota,FL sent igår kväll och jag packade upp och sen tog en drink med mormor.. Kaela åker till Kanada idag kl6 då blir vi ensama. Mormorn verkar som att hon har många bra saker som vi ska göra och hon ger mig sovmorgon för hon vet att jag gillar och sova.. Uppskattas! :D

Lägger upp lite bilder på mitt rum jag bor i. Ska lägga upp bilder på huset imorgon när jag kan fota lite mer.. Vill inte springa runt och fota när alla är hemma:P


PUSSISAR!

Bye

GOODBYE SAN FRANCISCO, HALLO SARASOTA, FLORIDA!


Dagmamma

De senaste dagarna har jag känt mig som en dagmamma som man kommer och lämnar barnen hos.. Lördagen tog jag hand om 2 extra barn över mina egna och igår och idag så kom Elsas barn Henry över och jag hade honom eftersom Elsa är i Sverige på semester.. Jag kan säga att det var ett barn förmycket hela tiden. Det är svårt att gå någonstans eftersom vagnen bara har plats för två, att hålla kolla på tre barn som springer åt tre olika håll. Men sen när man får lönechecken för mödan är det alltid lika värt det.. Hallå outletmall i Florida, here I come!!

PUSSISAR!

Thoughts

As im packing my past 6 month in boxes I start thinking about how much I love this city and how sad it´s to leave. Im back at my first day on Sutter street and the mixed feeling of sadness leving home and happines for the great adventure I have ahead of me. The first night I sleept in my room and the first morning hearing tiny feets outside my door. My past 6month have been a rollercoster of happines, homesick, setbacks and love. I would never trade this experiense. But now it hit my that I have to do everything all over agen. Unpack my bags, put up picures, meet new friends and learn a new city. And I dont know if I want to do it all over agen!? When I left Sweden I did know what to expect and I was dying to get here. The 5days in NY feelt like they never ended. But now I leave my new home and dont know what to expect or how things will go..
Sometime I just wish I could stay in San Francisco or never left Sweden.. Because now I now what im missing..
Dont get me wrong I love Sweden and im some exited for Toronto but it will never be San Francisco and it will not have all the great memorise as I have here.
Im just scared to feel alone and dont have the power to try to meet new people. It was hard to leave everyone I love in Sweden and now have to leave everyone I love in San Francisco and then have to leave the family and people I know in Toronto.. I happy I have two great kids that I love and that give me so much back..

So I guess is going to be time to say goodye to San Francisco for this time. I promies I will be back.. And as for Toronto I know I will make it good and who know I might fall in love with that city to and have two great cities to vistit for the rest of my life..

All my love to San Francisco, Sweden, my lovely friends in SF and family and friends in Sweden that I always loved. And I see you all again to the summer!

XOXO, Klara! (It is in English because I always think in English and it´s easier to find the words)


(Some of the 800 pictures I have in my San Francisco map on the computer.)

Hejdå middag

Så igår kom Anna, Sofia och Elsa över på middag. Jag dukade fint på stora bordet och barnen hade gjort fina namnskyltar.. Såklart var det swedish style tacos på menyn. Vi åt, drack och hade jätte mysigt. Till efterrätt gjorde jag glass med bills hemmagjorda chockladsås och grädde..
Tack för trevligt sällskap och jag är tacksam att jag haft så bra vänner under min tid här och jag är glad när de alla erbjuder sig att jag kan sova hos dem några nätter när jag kommer tillbaka på semester isommar.. De ska bli tråkigt att lämna San francisco och mina vänner.


Svårast var att säga hej då till Elsa som har varit vid min sida sen jag kom hit.. Vi var alla på cheesecake och åt efterrätter och sen gick vi på en bio. Sen skulle vi alla skiljas åt olika hål och elsa åker ju hem till sverige på semester på tisdag så kommer inte se henne igen på typ 4månader vilket kommer bli otroligt tråkigt. Man fick bita sig i läppen för att inte börja gråta mitt på stan..

PUSSISAR!!

Mätt

Nu ligger vi och jäser i min säng efter en dag i fishermans warf. Åkte ner och handlade sovenirer som en mugg och en tavla. Sen åt vi crepes med nutella och mådde lite illa. Gick runt och kollade och tittade på sea leions. Vi gick till en jätte mysig seafood resturang och åt. Jag år fish and chips och karro åt räk sak och lite andra saker.


Nu är det bara 10dagar kvar för mig i cali vilket är jätte tråkigt men jag tror att jag får det bra i Toronto, Kanada med..

Nu ska vi fortsätta titta på tv, PUSSISAR!

Systers besök

Jag vet att jag uppdaterat dåligt men har jobbat och sen umgås så mycket som möjligt med syrran. Just nu sitter hon och leker med barnen. Vi ska gå ut på middag med Johanna och David. Barnen fick "hotdog-spiders" med kethup.

I helgen som var bodde vi på ett hotell mitt i stan. Så vi gjorde en sjuk shopping vilekt sluta med att vi fick ta taxi hem med alla påsar och kartonger. Jag köpte mig en smoothie maskin så nu dricker vi smoothies varje morgon.
Nu ska vi snart gå, hoppas ni inte förfryser hemma. PUSSISAR

GOTT NYTT ÅR!

Klockan är 3.40pm och vi ligger och kollar på victoria secret fashion show för typ 3gången.. Känns konstigt att det redan är nyår hemma medans här är det bara mitt på dagen :)



PUSSISAR!!

RSS 2.0