...

Så jag var överlycklig att få in lite pengar på kontot så jag möte upp Elsa nere på stan för att spendera lite.. (jag har sparat pengar mamma och pappa).. De blev en huvtröja fån Pink- Victoria secret, en väska och ett par skor. Jag bara blev förälskad i skorna. :)

Mina har guld nitar istället och är inte öppna vid tårna :)

Sen så färgade jag mitt hår igår.. Slängde in en blondering i hela håret.. Det var helt okeej, väldigt ljust bara!

Idag har dte inte hänt mycket.. Vi hade en playdate hos Elsa och Henry och Elsas värdmamma träffa min för första gången idag.. Efter jobbet stack jag upp till gymmet och tränade och resten av kvällen ska jag bara chilla framför tv:n.. Snart åker jag till LA och sen till Toronto. :)

Pussisar!

I manad

Det ar helt sjuk, kolla nyss vad det var for datum och pa onsdag har jag varit har en manad.. Tiden gar sa fort har borta..
Jag har hunnit med mycket pa liten tid..
Varit pa Clear lake, kommer ha varit i LA och i Toronto och allt under bara 2manaders tid.. Helt sjuk hur tiden gar fort..

LA here we come!

Sa pa fredag klockan 7am ska vi hamta upp en hyrbil ute pa SF flygplats.. Det ar jag, Elsa, Annika, Theres och Linda som ska gora en roadtrip ner till LA.. Det tar mellan 7-8h att kora ner dit om man tar Route 101 som gar langst med kusten vilket vi saklart ska gora.. Vi lyckades hitta en hyrbil for 300dollar for 3dagar sa det blev inte sa mycket per person.. Annika och Theres kor bada bil hos deras familjen och jag har mitt internationella sa jag kan kora.. Sa dock att jag kor bara pa highways for det ar sa svart att kora inne i stader.. Sa vi ar 3stycker som ska dela pa korningen och sa blir det nagra stopp pa vagen ner, vi ska stanna i Santa Barbara och Jag och Elsa vill till Malibu..
Vall nere i LA sa har jag och Elsa fixat boende for oss tva, vi ska bo hemmas hos en tjej som heter Clare som vi traffa pa Clear lake.. Jag skulle tippa pa att vi staller bilen dar och de andra 3 sover i bilen.. Men vi kanner lite folk nere i LA sa vi far hora oss runt.. Men jag och Elsa var snabba pa att fixa boende for oss.. :P
Vi ska foto hollywood skylten, Michael Jackssons stjarna, aka till Stranden och festa sa klart. Sen aker vi tillbaka till SF pa sondag sa vi kommer hem sent sondag kvall.

Sen ar jag i SF tills pa torsdagen den 6/8 for da aker vi till Toronto, jag, barnen och Bill.

Efter jobbet ska jag ner till Stan for att hitta en klanning till LA. :D Kopte en igar men behover ju 2st.. Sen maste jag kopa mig en jacka..

Jag vet att ni ar avensjuka dar hemma nu, speciellt Stina och Karro att jag far aka till LA :D men stina du kommer fa se LA snart du ocksa.. Och Karro vi kan aka ner dit over helgen nar du kommer om du vill. Flyga har ar inte sa dyrt..

Pussisar!

Sjukling

Barnen har varit sjuka ett tag nu och så klart så åkte jag på det också. Jag mår bättre nu men är fortfaranda inte helt frisk..
Fredagen så möte jag upp Elsa och en tysk tjej som heter Tanja.. Vi gjorde oss iording och sen möte vi upp Linda, Annika och en ny tjej Julia och gick på bio.. Vi såg "the ugly truth". Helt okej film..
Sen åkte jag, Tanja och Elsa till en bar för att möta upp några... Vi var där till stället stängde (allt stänger 2 här) Jag vet stina du skulle aldrig klara av att behöva gå hem kl 2 :) Haha
Lördag morgon kl 11 hade jag tid med en personligtränare. Så bakis som jag var palla jag mig upp till gymmet och körde ett pass med en tjej som heter Hether.. Hon la upp ett pass för mig och sen kommer vi följa upp.. Kaela fixar om jag vill ha mera tider med en personligtränare.
Jag jobbade sen 3.30 till 12pm för att de skulle på bröllop.. men allt gick bra och ungarna var snälla så de sov vid 9pm så jag hyrde en film (man kan hyra dirket i tv :P) så jag såg "Bedtime stores"..  Sen somnade jag av ren utmattning vid 10.30pm..

Idag är det äntligen fint väder i SF igen.. Elsa ska såklart extra jobba idag men ska träffas när hon slutar.. Själv tänkte jag gå ner till Fillmore Street och kolla lite i affärer och kanske sätta mig på ett fik..

Pussisar!

Regn

Forsta gangen det regnar sen jag kom hit.. Det har varit kallt och regnit hela dagen. Jag hade barnen i morse.. De ar bada sjuka sa det ar mycket snor (som du alskar stina) och sen maste jag ge dem medicin.. Stackarna! Sa om en vecka sa ar jag vall hur sjuk som helst. Vid 11 kom Kaela och da akte jag med dem sa hon kunde slappa av mig vid posten. Skickade ett vykort till Farmor och en paket till Linda.. Hoppas de kommer fram. Nar jag gick ut fran posten sa stod 2killar och snacka och precis nar jag ska ga forbi sa slanger den ena killen ut med armarna (sa man gor nar man ar helt inne i en berattelse) och han lyckas traffa mig rakt pa nasan.. Trodde att jag hade brytit den for det gjorde sa ont och det svartnade for ogonen en snabbis och sen borja jag grata.. Haha de stod helt stumma och tittade pa mig och sen bad det om ursakt.. och det anda jag fick ur mig var  "I go the all way to america to be knocked on the face" och sen gick jag ivag.. Har haft varldens huvudvark sen dess..

Nar barnen vaknar sa ska vi alla aka till Kaelas kompis Eliza igen for att de ska pa middag sa jag ska passa alla barnen.. sen sover vi over dar och imorgon bitti aker jag med Bill tillbaka till stan efter som jag ar ledig vill jag fa ut sa mycket som mojligt av dagen.

Pussisar!

Workout

Idag gick jag upp till JCC dar jag ar medlem for att trana. Det var en klass som hette rhythm&motion.. det var det roligaste jag nagonsin har testat.. Det var massa dans men aven motion. Jag vart helt slut men jag skrattade genom hela.. Det var massa shake ass med en blandning av hip hop och balett. Hur kul som helst.. Stina du skulle alska det!

JCC ar helt underbart. Det ar sa fracht och man far handukar dar, shampoo, balsam.. De har en pool, tva olika bastun och bubbelpool.. Gymmet ar super fracht och varierande och roliga klasser att ta.. De har aven ett spa dar sa jag ska ga och fa en SWEDISH massage nagon dag nar jag har tid :P Ett annat plus med stallet ar att det finns manga sota killar dar :P

Pa sondag morgon sa har jag en tid med en personlig tranare som ska lagga upp ett pass i gymmet och hjalpa mig komma igang.. Vet ej om jag ska kora alla 4ganger eller bara testa en gang.. Men vi far se!

Jag sager bara Friskis och svettis slang er i vaggen! :D

Sorry for att jag inte har nagra av vara bokstaver.. Sitter pa Kaelas lapptopp for att slippa satta pa min.:P lat som man ar..
Nu ska jag ga och lagga mig, kommer ha traningsverk imorgon. PUSSISAR!

Slappar onsdag

Idag är jag ledig, den här veckans schema är lite annorlunda..
Måndag: 10-5.30
Tisdag: 8- 5.30
Onsdag: off
Torsdag: 8-11am & 12.30-11pm
Fredag: off
Lördag: 3.30 - 11pm
Söndag: off
 
Så jag jobbar två två dagar på en och är ledig andra dagar.. Lördag suger att jobba men de ska på bröllop så då får man rycka in.. Men det är lite dåligt då jag har mitt första Aupair möte på en strand för att grilla. Men träffas en gång i månaden med sin LCC och på så sätt kan man lära känna folk.. men jag kommer inte gå nu på lördag och inte heller den gången i augusti då jag är i Canada.. Det är lite tråkigt..

Idag var det min städ dag dock.. Vi har städare varannan vecka och så de veckorna vi inte har det så städar jag mitt, barnens rum och mitt badrum och byter lakarn.. Så jag sov ut i morse och sen städade i 1,5h och tvättade.. Sen har jag legat i min säng och ätit fruktsallad.. Lite senare ska jag dra till gymmet och anntingen gå på bandet eller gå på ett pass.


Igår var jag och Elsa ute på en bar här i SF för en kompis till oss Martina är med i ett band som spelade där.. Vi drack margaritas (eller jag gjorde för elsa tyckte inte om dem) men de kosta bara 3 dollar.. Ingenting!


Galen helg

Det var den bästa helg jag upplevt(efter gotland helgen med linda :P) men den här var helt galen.. Så i fredags så åkte Jag, Elsa, Martina och Annika från SF vid 10 tiden på kvällen och körde 3h från SF till ett ställe som heter Clear Lake.. Där håller en klubb till som heter Young Scandinavian Club till och de annordnar olika saker där och en helg i månaden har det party helgen och helgen till ära var det Absolut Scandinavian..  Så vi kom fram vid 1 på natten och då la vi bara ut våra liggunderlag och sovsäckar på en gräsmatta.. Det var helt stjärnklart så det var så vackert.. Sen började vi att festa.. Jag kom inte i sovsäcken förens 5.30 på morgonen och vid 6.30 börja en dum jävla svenska att skrika.. Lyckades att somna om till 8.30 sen var det bara att bita ihop och gå upp för det var så varmt.. I city i SF är det oftast 70 degrees (runt 20C) men där vi var var det 100degrees (runt 40C) så det var sååå varmt..


Det serverades frukost och sen var vi uppskriva på att sköta disken efter det (alla måste göra en syssla under helgen).. Sen drog vi ner till bryggan och där låg vi hela dagen och badade.. Några åkte ut med en båd och åkte vattenskidor/weakebord.. Vi åt lunch och sen började man att dricka.. Utom amerikanarna som börja när de kom vid 10på morgonen.. Vid 8pm hade alla länder gjort ordning sitt eget bort, Norge, Sverige, Danmark, Findland och USA..  Man hade gjort egna speciella drickar som alla sen fick smaka.. Alla länder hade Jellyshots i sina egna färger..  Alla kunde enas om att Finland hade äckligast dricka.. De hade shotar med Findlandia och vispgrädde.. Amerikanarna hade godast då de hade vattenmeloner fyllda med vodka och läsk.. Det fanns över 300 jellyshots och vi var runt 60-70 personer där.. Jag insåg ganska fort att det handlade bara om att bli så full som möjligt.
Jag träffade massa trevliga människor och bland annat en amerikans tjej som heter Clare.. Hon är amerikan men har pluggat i sverige i 1år så hon kunde bra svenska.. 
Jag tror jag somnade vid 3 på natten i min sovsäck och samma idiot började skriva på söndag morgon också så det vart inte mycket sömn.. Söndag dag bestod av bad och sol och äta eftersom nästan inga kom ihåg att vi ätit middag under lördag kvällen för middagen var inte förens vid 10 tiden på kvällen och då hade många jellyshots gått åt..

Jag somnade i min sovsäck mitt på dagen och när jag vakna skulle jag hämta min handuk som jag lämnat på bryggan men då hade någon snott den såklart och saken var att det var Kaelas handduk där det var broderat in Michaela på den så det var lagom pinsamt att berätta det när jag kom hem.. 

Idag är jag fortfarande helt slut.. Skulle kunna sova hur mycket som helts.. Kan bara tacka Bill och Kaela att jag fick börja 10 imorse istället för 8.30 :) 



Hoppas ni där hemma haft en bra helg även om det inte var lika kul som min =) ?Pussisar 


...

Redan torsdag och min arbetsvecka är slut.. Jag brukar vara ledig fredagar, ibland jobba 2h på eftermiddagen medan de sover men imorgon morgon måste jag jobba några timmar då Kaela måste fixa pass till barnen.. Hon viste inte att man behöve det eftersom vi bara skulle till Canada och de är så små.. Så nu måste vi försöka hinna fixa det då vi åker snart. Jag åker den 5/8 med Bill och barnen och åker hem igen den 25/8.. vi får se hurr allt blir där..

Idag tog vi bussen för första gången ner till Castro där Elsa bor för att ha en playdate.. Vi var i parken och sen gick vi hem till dem och åt lunch och lekte.. Sen var det hem igen för att sova lite.. När jag gick för att ta upp dem efter så hade båda "wet there bed" fast Nate hade blöja.. Så det var bara att bädda om deras sängar.. Städaren var här idag och städade och fixa allas sängar men de höll bara i 2h..
På eftermiddagen gick vi upp till JCC (Jewish Community center) även kallat gymmet för att skriva in mig så jag kan träna och sen ha en liten rund tur så jag hittar allt. Det var så stort, frächt... Friskis och svettis släng er i vägen säger jag bara.. :) Ska upp dit imorgon tänkte jag för att fixa med mitt medlemskort och skulle ha tränat men får se om tiden räcker till. Måste ner till Downtown och köpa en ny klänning till helgen.. HIHI

Nu på kvällen så har en granne varit över på middag som är 5veckor gravid.. så det är väldigt nytt.. Jag älskar att sitta och bara lyssna på dem när det pratar.. De är så underbara när de pratar och har så mycket roliga ord.. :)

Nu ska jag gå och lägga mig.. måste upp och jobba vid 8.. JIPPI!

Pussisar!

trött

Så har inte uppdaterat på ett tag då jag har haft fullt upp. Igår åkte jag, barnen och Kaela hem till Kaelas bästa kompis Eliza som bor typ 1h utanför SF. Hon har en dotter på snart 4 och en son som snart är 1.. Så Kaela och Eliza ville gå ut och spelaa 9hål golf så kunde jag ha barnen vilket gick super.. Lilla bebisen var så trött så han somnade vid 6tiden och Kaela och Eliza var tillbaka tills de andra skulle sova.. Så de natta alla ungar och sen gick det ut för att äta.. Hayden kunde inte sova så hon kom ut till mig och hennes humör pendlade upp och ner och hon ville ha sin mamma. Tillslut lät jag henne bara vara i soffan och jag själv la mig där.. Hon höll på ett tag men jag kunde se hur trött hon var.. Tillslut föll hon ihop och somnade och strax efter henne somnade jag på soffan.. Så vi sov över där en natt så idag(onsdag) åkte vi alla till en pool som finns där de bor och badade.. Så jag jobbade inte idag utan jag kunnde ligga och sola eller vara ipoolen.. Det var bara på slutet som jag följde med dem alla i stora poolen för att hjälpa till.. Ungarna somnade i bilen på väg hem så kaela bara la dem och sen sov de till 4.20pm då vakna Hayden och grät och grät i 1h tills mamma kom hem igen.. Hon var så trött efter varit uppe så mycket...

Efter min timme av jobb så åkte jag till en lågpris affär för att hitta några träningsskor, vilket jag gjorde.. Ett par silvriga nike skor blev det.. De kostade 33dollar (ungefär 270kronor) och sen blev det en sportbh.. så imorgon ska Kaela skriva in mig på gymmet och sen är det bara att sätta igång.. Kanske testar efterr jobbet imorgon..
Ikväll lagade jag mat till Bill och Kaela.. Jag gjorde hemmagjorde köttbullar med potatis och brunsås..  Elsa kom över för att äta lite svensk mat också :) De ÄLSKADE det!! Jag är grym kock :D

Vet inte om jag hinner skriva något mer i veckan, jobbar imorgon och sen fredag ledig.. ska till stan för att hitta något snyggt till helgen. På fredag vid 8.30pm så åker jag, elsa, annika och linda (kanske therese) till Clear lake till "absolut scandinavian/vodka" helg.. Där sover man under bar himmel och festar nonstop.. :D bara folk från norden åker dit :)

Fick idag mitt visum tillbaks från boston kontoret, man måste få det underskrivet från kontoret innan man kan lämna landet.. Så nu är jag redo för canada vilket nu är bestämmt att jag åker den 4 el 5 augusti och kommer hem den 22 augusti.. Så det en lång men inte så lång som planerat resa..

Nu ska jag sussa, är helt slut.. Pussisar!

bläää

Idag är jag bara allmänt trött på det här.. Vet att jag bara gjort det en vecka men ibland känns det som att det ändra jag gör är att städa, diska och tvätta.. Allt jag hatade att göra hemma, men här har jag inget val.. Dagen är bara en allmänt dålig dag, började 7.45 imorse och Hayden var hemsk hela morgonen! Men jag måste väll lära mig att ta även såna här dagar..

Nu ska jag äta pannkakor med nutella, dricka cola och kolla på någon film. . Hoppas bara att jag gjort allt jag skulle så man inte får höra det sen! By the way så vägde jag mig idag och jag väger 142 (pounds tror jag att de har här) så ska vi se om jag går upp eller ner.. Jag chansar på ner!


Pussisar!


Helgen i sammanfattning

Jag har haft en helt underbar helg här i SF men massa sköna människor.. :)
Fredag:  Jag var ledig i fredags så jag börja dagen med att ta bussen en bit (orkade inte gå i alla backar :P) Jag åkte till en affär för att köpa lite rengöringssaker.. Sen köpte jag ett headset med mic så jag ska kunna skypa bättre på deras dator.. Vid 1pm möte jag upp Elvira nere i downtown och vi gick runt och kolla i affärer och shoppa lite.. Jag köpte jeans, skjorta och så klart kom en påse från Victoria Secret med hem(Bilderna).. Vi pratade om hur första veckan varit och hon berätta hur det är  att bo med bara killar.. För att inte göra slut på alla pengar åkte vi hem till mig så hon träffa Kaela och barnen(de var inte på bästa humöret).. Vid 7pm möte vi upp Anita i downtown och sen även två tyska tjejer och vi gick och åt mexicansk mat och sen gick vi och så transformers 2.. Jag tycker det låter så kostigt när de andra tjejerna säger att de måste vara hemma en speciell tid, som Anita var tvungen att åka från stan vid 11pm så hon såg inte slutet på filmen.. Jag har inga speciella tider så det är skönt.. Men medan jag stod och vänta på bussen så fick jag sms från Bill där han fråga om allt var okej.. Och dagen efter berätta Kaela att hon hade vaknat vid 11 och de första hon fråga var "Is Klara home?" och Bill var tvungen att smsa mig för att se att allt var bra:) Så mamma jag har en amerikans mamma som tar hand och ser till mig här.. Men Kaela vill att jag kallar henne min amerikanska storesyster. :D


Lördag: Jag jobba mellan 10-1 och så vi gick till parken och lekte. (plus sidan av mitt jobb, jag får vara ute mycket och få sol).. Sen gick vi hem och åt sen var de naptime och jag slutade.. Vid 4pm möte jag upp Elsa nere i stan och vi gick och strossade och ett par skor fick följa mer hem då. Sen möte vi upp Therese och åkte hem till Elsa där vi började fixa iordning oss och börja förfesta med hennes värdmamma och son. HAAH Så söt unge!
Lite senare kom Annika och Linda och jag tror att det sluta med att jag, annika, Elsa och Therese hade på sig kläder från Elsas garderob :) Vid 10.30pm tog vi en taxi till Rouge, en nattklubb här.. Elsa känner folk där så vi gick före ikön och slapp att betala 20dollar i inträde.. Enav tjejerna som jobba där bjöd på tequela shotar.. Sorry mamma&pappa att ni måste läsa sånt här.. :D Sen drog samma tjej med mig upp på bardisken för att dansa och då fick jag en cosmopolitan från någon och sen smirnoff ice :D så min kväll var billig.. De var bara taxi och fyllekäk som kosta. Therese följde med mig hem och sov eftersom hon bor lååång bort.. hennes buss tar 2.5h från downtown.. En lyckad kväll i SF med lite svenska jentor. :D


Söndag: Imorse frågar man frågan som man alltid gör dagen efter, "var det värt det?!" :P Vi gick upp och Therese hälsa på mina värdföräldrar och följde jag henne till en buss som hon tog hem till Elsa för att hämta sina saker. :) Och jag gick till Starbucks, köpte en varm chocklad och en eggmuffin och gick till en salong och gjorde manikyr och pedikyr som jag fick från mina värdföräldrar i present när jag kom.. Man satt i en massagestol samtidigt som man gjorde pedikyren.. Super skönt, kommer göra det i alla fall 1gång i månaden nu :) Ikväll ska jag och Elsa bara ligga i min säng och kolla på film, tror att vi köper en pizza och cola och bara tar det lungt.

Det var en sammanfattning av min helg, och ja mamma&pappa alla mina pengar är typ slut.. FIck min lön i måndags iställer för fredags och allt är slut, har 20dollar kvar.. och får inte lön förens på fredag :D Hahah
Pussisar!


Fest!

Jag ar hemma hos Elsa nu pa lite forfest :) sitter och dricker lite smirnoff ice (har ar aven flaskorna med dricka stora) haha...
vi blir 5tjejer som ska ut pa en nattklubb som heter rouge :) Far se vart vindarna tar oss har..

Just nu gar Elsas hostchild runt i mina nya klackskor...

Pussiar!

Bilder

Det var någon där hemma som klagade på att det var för lite bilder.. Här kommer ett smakprov av mitt liv och mitt San Francisco!


Alla aupairer, Nate, Hayden, Mitt hus, Min gata, Varmchocklad ett måste på lediga dagar..

Pussiar!


Älskar SF

Just nu sitter jag i Stinas juciy cutiure mysdräkt och äter popcorn och dricker cola.. Kollar på Disney channel och barnen sover och jag har hela huset för mig själv. :)

Imorgon är det ledigdag så då ska jag SHOPPA!! :D Fick min lön i måndag och jag tror att det ska räcka till fredag nästa vecka för jag får lön på torsdag eller fredagar... Men tur att jag har lön från hemma kvar :P

Här är en av de största låtarna här just nu:
 
I´m on a boat bitch!! Pussisar!

Torsdag

Dagen har flytit på bra, vi gick till biblioteket och lyssna på en tant berätta historier och sjöng sånger.. Sen gick vi upp och lånade lite böcker och en cd med barnsånger.
Hem äta lunch ute på baksidan och sen var det naptime. Jag fixa med tvätten och plockade undan lite sen skypade jag med Stina <3.. Skönt att du kommer till min sida av jordklotet :)

Sen var det dags att ta hand om barnen igen och gå till parken för att leka lite.. sen var min dag slut.. Det händer inte så jätte mycket inte. :P

Ikväll ska jag sitta barnvakt medan Kaela och Bill går ut på middag.. Men barnen kommer sova och jag ska äta popcorn, nuddels in a bottle och dricka cola.. Imorgon är jag ledig så då ska jag inhandla en mic och lite hudprodukter..

Jag har hört att det är mycket regn hemma?! Pussisar!


Onsdag

Idag var min första dag för mig själv men ungarna och jag hade så många skräck senarion som skulle hända men dagen gick så himla bra.. Jag gjorde frukost till dem sen borsta tänder och klä på dem sen gjorde jag iordning lunch för att ta med till parken. Vi gick till Golden gate park som ligger drykt 30min att gå.. Där mötte vi Elizabeta(Elsa) och hennes unge Henry som hon tar han om för att ha en liten playdate. :) De lekte massor i parken och inga utrbrott förutom ett litet från Nate men som gick över fort.

Vi kom hem 1.15pm och då la jag dem i sina säga för naptime men de ville inte sova så de satt i sina sängar och pratade och lekte med varandra till klockan blev 3 och jag gick in för att hämta dem.. Då hade Hayden klättrat över från sin spjälsäng till Nate.. Inte bra! :)

Sen gick båda på pottan och var super duktiga så då fick de lite godis för att uppmuntra att gå på toa.. Sen var det lite mellis ute på baksidan och vi målade lite.. Då frågade Laurens (grann tjej i samma ålder) mamma om vi ville följa med till Alta plaza (en lekplats) med dem och de ville vi så klart. Så vi gick upp dit.. BARA BACKAR!! Men när vi var uppe där så var det såå vacker utsikt.. De lekte jätte bra tillsammans och Nate hamnade i time out en gång för han sparka ett annat barn.. Laurens mamma frågade mig typ på en gång om jag vill sitta barnvakt åt Lauren om de vill gå ut någon gång, jag har redan extra jobb här.. :) Sen var min dag över, det ända som gick galet var att jag glömde att det var städdag idag och jag ska gå damsuga på uppevåningen och städa badrum och så.. Men jag får göra det imorgon..

Ikväll har jag varit nere i downtown där alla affärer  finns.. Här finns det bussar, tunnelbanor och något som kallas Muni(det är en buss som har saker på taken som spårvagnar.) Vi har en muni hållplats utanför huset så jag kan ta #2 och #4.. Nere i downtown mötte jag Elsa igen och vi shoppa lite, planerade helgen och framtida resor. Tur att jag har henne, vi kommer ha många playdate för båda våra hostmom´s tycker att det är super bra ide och Kaela tycker jätte mycket om Elsa och Henry redan :)
När jag skulle hem så gick jag fel så jag gick runt i 30min typ, sen hitta jag muni hållplatsen men gick bara buss #3 och jag viste inte att jag kunde ta den och sen bara gå i typ 5min.. så det sluta med att jag tog en taxi och när jag berätta det för Kaela och Bill så skratta de åt mig..

Nu ska jag njuta av mina cupcakes som Bill har gjort. Ni tycker säkert att det är ganska tråkigt att läsa om pottyträning, blöjor och playdates men det är min vardag nu.. Imorgon jobbar jag 8.30 till 5.30 sen ska jag sitta barnvakt några timmar på kvällen. Fredag är jag ledig och lördag jobbar jag 3h..

Pussisar!

Bråttom

Jag överlevde hela dagen och nu ska jag ut och äta med Elsa och kolla lite i downtown.. Måste skynda till bussen.. Skriver mer sen!

Pussiar!

blabla

Glömde att säga det men mamma och pappa jag prata med min LCC idag vad jag har för valmöjligheter om de väljer att flytta till Toronto och hon sa att jag har goda chanser att få en ny familj.. så fort Kaela vet om hon ska ta jobbet så kommer Rebecca börja leta efter en ny.. Men hon har redan en på G om det blir så.. Det är en familj här i SF men på andra sidan Golden Gate bridge och deras aupair kommer åka hem i januari och för att komma in i en bättre "aupair cykel" så kan de ha mig till sommaren och sen skaffa en ny :) Så de sa att jag inte ska oroa mig över det så. :)

Nu ska jag kolla på min coola tv och dricka lite cola innan maten :)
Pussisar!

Tisdag

Idag har det inte hänt mycket spännande.. Vi gick och köpte nya skor till kidsen och sen till biblioteket för att låna lite böcker.. Nate och Hayden håller på med pottyträning och Hayden är så duktig på det men nate vill ha blöja på sig men idag prova vi "big boy pants" men det gick som det gick. En liten olycka på biblioteket. :)

Idag hade jag mitt första svåra test, hålla ut medans Hayden hade vredesutbrott. Hon fick för sig att dra Nate i håret.. Och jag menar inte löst för nate blev av med en del hår.. I det här hushållet är det ej okej att sparka, slå, dra i hår, picka eller putta. Då åker man på time out.. Och kaela och bill vill att de ska sättas i time out på en gång.. så jag tog Hayden och satte henne i time out och hon ville inte stanna så jag fick sätta tillbaka henne flera gånger och sen börja hon slå mig istället. Så då sa jag till henne varför man inte får göra si och så men hon blev helt tokig så jag lät henne vara inne i hennes sovrum tills hon lugna ner sig och gick in för att se om hon var redo att be om ursäkt till mig och sin bror men hon vägrade.. så jag lämna henne där igen och tillslut blev hon lugn och Kaela fråga om hon skulle be om ursäkt och förklarade varför man inte får göra så... Men det är svårt att hålla sig lugn men bestämmd och inte ge sig..


Så allt de fick mig ganska rädd inför min första dag med den själva imorgon.. Vi får se hur allt går imorgon och om jag fortfarande lever efter dagen så kommer ett blogginlägg när de har naptime.. :D

Annars idag så har jag haft möte med Rebecca (LCC) och Kaela och sen varit och köpt allt sånt som man måste ha :)


Pussisar!


BBQ

I söndags så följde jag med familjen och en vän till dem till en BBQ/födelsedagsfest.. Det var en bit utanför SF och det var så vackert där.. Det såg ut som franskrike, med massa vingårdar. Barnen badade i poolen men det var ganska kallt. Vi drack vin och åt  god mat och alla fråga frågor om Sverige..


idag var min fösta jobb dag men jag går omlott med Jessie så hon var med hela dagen.. jag började 8am och gjorde frukost och åt med dem.. Sen lekte vi lite och sen var det dags för lite pottytraning och borsta tänderna... Sen tog vi barnvagnen till en park där vi bor. Men jag hatar alla backar här, jag behöver inte gå till ett gym jag behöver bara gå till olika lekplatser.. :) sen visade Jessie lite affärer och vi gick hem och åt lunch, lekte lite och sen var det dags för naptime.. medans de sov plockade vi undan efter dem, sen tvättade jag lite kläder.. Kalea och jag gick till banken och öppnade ett bankkonto och sen gick vi och handa mat. Jag fick ta vad jag ville så jag tog nutella och "nuddels in a bottle". :)
Sen var det tillbaks till huset och så vakna barnen ganska strax efter det.. Vi lekte lite inne innan vi gick ut igen och de tog cyklarna upp till en annan lekplats.. vi var där ett tag och sen var jobb dagen över så vi gick hem och sen tog Jessie med mig till Wallgreen så jag kunde köpa schampoo och allt sånt..

Imorgon börjar dagen 8.30 med frukost sen ska vi möta kaela för att gå och köpa skor till barnen :)

Bill kommer att installera min webbkamera på deras dator så då kommer jag kunna skypa...

Hoppas alla hemma har det bra, Pussisar!


Första stegen i San Francisco

Resan från New York till SF var HEMSK! Jag åkte från skolan 9.15am (New york tid) med en buss till New Jersey. Flyget gick 2.55 till Charlotte och där skulle vi byta flyg. VI fick fel information om gaten så vi satt och väntade vid fel så när vi kom på det så fick vi springa genom hela flygplatsen för att komma itid.. Men då var såklart flyget försenat.. Så vi fick vänta lite mer.. På flyget till SF var alla spända och närvösa.. Det var jag och sen 8 tyska tjejer som skulle till SF..
Så när jag kom ner till dit man hämtar väskorna så ser jag Kaela och Bill stå och vifta.. och så hade Kaela ballonger till mig.. :D

Min fina ballong              Mina ballonger     Min välkommen hem skylt som barnen gjort

De visa mig området lite och så sen åkte vi hem och då var Bella (första aupairen), Jessie (tyska aupairen), Bobby(bellas kille) och Bellas kompis Alex här så vi åt hamburgare sen somnade jag ganska fort i min sköna säng...


Bill har något som kallas "pink eye" som är typ ögoninflamation som kan smitta men varken barnen, kaela eller Jessie har fått det men bara efter 1h så börja mitt öga rinna. Så när jag vaknade i lördags så var mitt öga svullet och jag kunne knappt öppna det.. Så klart har jag fått "pink eye":.. Så nu tar jag Bills ögondroppar och på måndag måste jag kanske gå till doktorn och få egna... Tur pappa att vi köpte den dyraste försäkringen.. :D

I lördags så var det nationaldagen så Bella, Alex och Bobby tog med mig till en fest som var på en båt.. så festen började vid 4pm så var vi där ganska länga sen så tog Elsa (svensk aupair som bor nära mig) med mig ut till en nattklubb så var vi där och dansa.. så kom jag hem vid 1.30am..

Karro om du läser det här så funkar inte mitt skype så kan inte prata imorgon.. Mamma och pappa min dator har gått i strejk (såklart) så jag ska försöka lämna in den och få den fixad så jag har skype..

Pussisar!


Mitt hus

Nu är min dator igång och jag kan nu fylla i helgen bravader som var många :) Men först får ni en liten titt på mitt rum.. I LOVE IT!! Sängen är så skön och det känns som hemma..

           

Den är en liten del av mitt rum.. Får visa huset senare för er.. Det är så fint!

Pussisar!


Framme

Jag ville bara meddela alla hemma att jag lever och mar bra.. men jag har inte fatt igang internett pa min datorn. Det ar nagot fel med deras internett for just nu ar den anda datorn som funkar Jessies (tyska aupairen).. Bill ar och seglar sa han kan inte hjalpa mig..

Far beratta allt nar jag fatt igang den.. hoppas imorgon!

Det var harligt att prara med dig idag mamma :)

Pussisar!

San Francisco here i come!

Nu är det 23.28 här i new york och jag har precis packat färdigt och nu ska jag gå och sova. Det har varit en lång med rolig dag..

Imorgon lämnar jag skolan 9.15 för att åka buss 3 till new jersey och där vänta tills 14.55 då mitt första flyg går till Charlotte.. Där väntar jag i 1h och sen vidare till SF där Bill och Kaela väntar på mig.. Så mycket känslor!

Jag är så trött nu så måste sova, skriver allt om new york turen och shoppingen när jag är i SF!



Pussisar!

Polis polis potatisgris!

Nu ikväll hade vi besök av en RIKTIG amerikans polis... Och jaa han var tjock:D
Han pratade om regler och lagar i USA och vad man får göra och inte göra.. Men har är det roligaste människan jag träffat.. Alla andra lektioner är skit tråkiga här och man sitter typ och sover.. men när han pratade alla satt tysta eller skrattade. Han kom in med en påse med munkar (och ja med glasyr på) och en kaffe mugg... SÅ amerikanskt..

Idag har jag mest varit med den danska tjejen, Louise.. Vi ska båda till SF och vi går isamma klass så.. Middagen idag såg så äcklig ut så vi gick till Wendys(Igen) och åt hamburgare och pommes.. sen gick vi in i en matvaruaffär och såg färska frukter och grönsaker.. Jag trodde de bara hade plast frukter i usa :D


Det känns som jag bor på flick internat.. Vi har gemenamt badrum, det är 7toaletter på rad och sen är det dusch rum som i skolan. :D

Idag fick jag tag i amerikans nässpray så jag nu kankse jag klarar av natten så jag kan få mer än 2h sömn.. Hoppas!
imorgon kommer jag inte kunna skriva förens senare på kvällen eftersom vi har lektioner och sen går vill till New york.. Vi får med oss "lunch boxes" känns så amerikanskt :D

Det är bra att det är fint väder hemma och här regnar det! JIPPI!

Pussisar! (längtar till fredag kväll då jag får träffa clary family!)


Trötta ögon

Jag är helt slut, vet inte riktigt vad jag går på just nu eftersom jag fortfarande kan stå upp :)
Jag sover max 2h om natten för jag är så täppt i näsan :( jag fick en nässpray från Josefin men jag tappa den i golvet så den gick sönder.. Maila nyss Keala och bad henne köpa en nässpray till jag kommer på fredag såå jag kan överleva :) Hihi..

Imorgon ska vi på new york turen! Så taggad!! Vi åker först i 4h och ser allt man ska se i New york sen får man fritid i 2h så då ska vi svenska tjejer + danska tjejen SHOPPA!! För joo alla ni där hemma som sa att jag inte skulle få studiebidrag, ni hade fel.. Fick 1000kr härromdag! JIPPI!

Nu ska jag tillvbaka till klassen, jag sitter och forskar om potty traning.. YEEEY! :D

Hoppas alla där hemma har det bra, hur är vädret i sveige?

Pussisar!

International sing a long

Det är så sjuk, skulle börja iskriva medelandet och jag börjar på en gång att skriva på engelska... Jag tänker, pratar och skriver på engelska så svenskan känns långt borta.. Även vi svenska tjejer pratar en del engelska med varandra då det är en dansk och en norsk tjej som vi umgås med. Den danska tjejen ska också till SF så det är roligt...

Vi hade nyss international sing a long i en stor aula.. Vi gick ihop land vis (den norska&danska tjejen hängde på oss) och så skulle man sjunga en vanlig barnvisa på sitt hemspråk.. Vi sjöng små grodorna och gjorde hela dansen. En av tjejerna var midsommarstången :)
De roligaste att kolla på var thailändarna, kineserna och Koreanera. They were so cute:)

Vi svenska tjejer var så hungriga efter det så vi gick till wendys(like donken) och åt lite och köpte godis.. Fortsätter det så här så kommer jag rulla hem till svergie igen..

Sista lektionen idag var art craft så vi fick göra något som påminner om vårt land.. Jag gjorde midsommarstången och två huvuden med krans runt.



Annars idag så har vi lärt oss hur man byter blöjor på barn, hur man ska hålla hygien och sen hur man ska motverka något som kallas Shaken babies. Det är när man skakar barnet så mycket så att man kan döda dem..

Pussisar!

maten

Det behövs inga ord för att beskriva dem så jag skickar en bild:




I bra sak min lärare sa idag; The hard part is behand you, leving your family. The rest of the year will be a piece of cake!

RSS 2.0