Video uppdatering

Med kärlek från Hayden, Nate och mig!


We love you and miss you! älskar nate på slutet!


Vi bakade bullar igår och nate har haft lite svårt att säga Cinnamonroll. :)

PUSSISAR!!

ännu en händelserik dag på gymmet

Jag känner mig så hurtig även om det inte gick toppen idag. Men efter jobbet hoppa jag upp på cykeln och cyklade till gymmet för första gången. Det är drygt 8km, så det är en bra benträning plus att det går fortare att cykla än att åka komunalt och jag sparade 6dollar och just nu sparar jag alla pengar jag kan.
Kom dit och såg att vi inte vara många tjejer idag och vi var 5st vilket betydde att någon behövde träna med en kille. Så jag blir ihop matchad med en thailänsk kille som är sjukt stark. Eftersom jag tränar med en kille tar man i lite mer och pushar sig själv vilket är bra. Men jag hade troligtvis inte ätit eller druckit tillräckligt under dagen så efter uppvärming och styrka så kör vi olika kombinationer av slag och sparkar osv. Jag höll padsen först till killen och när han sparkade trodde jag att mina armar skulle brytas av på mitten. Även att jag hade skydd så gjorde det fruktansvärt ont så tänk att bli sparkad av han utan skydd. Men i alla fall när det var min tur kände jag mig lite svimfärdig och mina armar skakade. Så jag sa det till han och han såg till att jag fick sätta mig ner på en stol så de kunde ha koll på mig och så gick han och köpte en dryck som man dricker när man tränar :P vet inte hur jag ska förklara den. Men när jag höll flaskan skakade hela armarna och jag blev lite rädd. Såklart var det lilla thaimannen Ajan som hade passet och han kom och frågade vad som hade hänt och då började jag såklart gråta. Haha! Han sa "Dont cry, if you cry you will make me cry and all the other boys will start cry" Såklart fick det mig att börja skratta så det var bra :)
Efter lite vila så bestämde jag mig för att fortsätta, så jag fullfölde hela klassen och det kändes super bra. Efter klassen pratade jag med Ajan och han frågade om jag ville bli en fighter och jag sa att jag gärna vill bli det. Han tycker att jag ska bli en fighter och han ville göra upp ett träningsschema och låta mig gå matcher. Tyvär är ju min tid snart slut här vilket innebär att det inte blir något sånt för mig. Får ta upp det i Sthlm istället och bli en svensk fighter. Men mamma och pappa ska vara glada att jag inte går första matchen här med tanke på att jag inte är försäkrad. Plus om/när jag går min första match vill jag ha dem där. :) Men kände som en otrolig komplimang eftersom det är dit jag vill.

Men nu ska jag vila för jag är HELT slut. Armarna orkar knappt hålla upp och det är jobbigt att trycka på tangenterna.
Fick mitt bekräftelse mail om min biljett till Sverige nu! JIPPI! Så den 17juni kl12.45 landar jag på svensk mark!! SNART SNART SNART!!!!!!

smått&gott

Helgen hände det inte allt för mycket. Fredagkväll var jag hemma och lördagkväll jobbade jag.
Efter ha vaknat vid 12tiden på lördag efter ha sovit 12h så bestämde jag och frida att jag skulle komma över och hålla henne sällskap då hon tog hand om sina tvillingar på 10månader själv i 1veckan!?!?! Så tänkte avlasta henne lite och få henne att komma ut. Så vi klädde på tillingarna och tog dem till parken där de fick gunna lite. Sen somnade de i vagnen och jag och Frida köpte oss en varsin dounut och dricka och satte oss på en parkbänk och njöt av solen. Kvällen kollade jag på film och försökte få mina två galna tvillingar att sova.
Söndagen stack jag till gymmet och tränade sen åkte jag till China town för jag åker förbi där när jag tar streetcar till träningen och jag hade sätt en affär med resväskor där. Så kollade in för att se priserna efterosm jag kollat ett tag och de flesta väskorna är så dyra. Men de hade hyfsade väskor för nästan inga pengar alls och det gillar jag :) men hade inte plånboken så kunde inte handla den så jag började promenera till Frida och vi spenderade söndagseftermiddagen i soffan och titta på Mamma mia och åt massa goda mackor.

Alex och Laura. SÖTNÖTTAR!

Idag så jobbade jag bara någon timme på förmiddagen för barnen skulle till doktorn. Såklart var bill 30min sen så jag hade packat in barnen i bilen och bara satt och vänta på att han skulle komma så de kunde köra iväg på en gång. Jag stack tillbaka till Kina town och köpte mig ny väska. La till 5dollar extra så jag fick en lite finare väska med rosa ringar på :) kostade mig 30dollar vilket jag tyckte var perfekt för en väska. Så efter jobbet idag har jag börjat rensa ut saker. Rensat papper och saker som jag inte behöver och sen blev det rensa garderoben och jag lyckades få ihop en hel ikea kasse med kläder och 5par skor. Gjorde även iordingen en låda med kläder och lite bilder och ramar som jag vill ha hem. Så nu måste jag bara shippa hem lådan också :) Nu hoppas jag att jag kan få ner allt jag äger i mina två resväskor och en ryggsäck.

Suttit ute och läst hela dagen. Min nya bettan!

MAMMA OCH PAPPA BÖRJA SVARA PÅ MINA MAIL!!!!! PUSSISAR!

Underbar känsla!

Efter mycket fram och tillbaka och forskande och letande så börjar vår roadtrip bli verklighet. :)
Planen är Santa barbara, LA, Diego, Vegas, Grand canyon, LA igen, Cambria, Monterey, Santa Cruz, Sacramento och sen San Francisco. Ni ser ju, massa roliga stop och massor att se. Men också mycket tid framför ratten.
Eftersom vi försöker hålla budgeten nere och snåla så mycket som möjligt har vi hittat hostel och billiga hotell att bo på. Jag vet att Stina kommer få bita ihop men hon gör det för mig för jag vill inte bo i bilen :) men Vegas har vi ialla fall hittat ett super billigt men fint hotell. Så bilen är bokad 29maj till 7juni får folk hålla sig borta från vägarna i Cali. :) Hotell i vegas, boende i SF och i LA är bokade resten blir lite som det kommer. Verkligen en drömresa som jag och stina kommer uppleva och något vi alltid kommer kunna kolla tillbaka på och njuta. Kommer bli helt galet kul!

Ett stort tack till Mamma och pappa som gör min drömresa verklighet och Stintan som ska stå ut med mig i 3veckor i sträck. Älskar er!

'

PUSSISAR!!

torsdag

Inte mycket har hänt i Tdot sen stintan lämnade landet. Dock tog hon med sig det kalla och regniga vädret så nu är det varmt och soligt igen. Jag och barnen har lekt på som vanligt och i tisdag följde jag med dem till music class eftersom Bill var i NY. Igår kände jag att jag behövde få in minst tre träningspass eftersom de senaste 2veckorna har jag varit lite sämre eftersom jag varit sjuk och sen var stina här. Så gick på 8pm passet igår och jag har aldrig gått på den förut men inser fort att det är lilla thaimanen som håller klassen. Eftersom jag var lite sen så fick jag stressa ut så glömde att tejpa tån så efter typ 10min så gör jag en övning som var på tåna och jag slår i min tå och börjar typ gråta. Lyckas hitta tejp och tejpa tån men hade ont resten av klassen och lyckades väll inte ge 100%. Efter klassen så ville lilla thaimannen kolla på min tå eftersom han fick höra att jag inte gått till doktorn med dem. Så han börjar kläma och dra och han var inte direkt försiktig så jag ligger på golvet i hallen och gråter och skriker. MANLIGT! :D men han visade ialla fall hur jag skulle tejpa de för att ge stöd.
men eftersom jag inte kunde använda vänsterfoten så mycket så belasta jag höger benet så nu värker högerhöften istället för att jag sparkat fel. Så blir ingen klass idag :( får bli godis och cola istället för att trösta mig.

PUSSISAR!

Stina på besök

Jag har inte uppdaterat på ett tag eftersom Stintan har varit på besök (och jag har varit lite lat). När Stina var här gjorde vi massa tursit saker.
Jag tog tåg och buss ut till flygplatsen och eftersom Stina flera gånger hotat mig om jag skulle vara sen såg jag till att vara där i god tid. Hennes flyg var 2h försenat från LA så hon kom vid halv 9 tiden på kvällen. Jag har fjärillar i magen och var lite osäker på om jag skulle känna igen henne. Så fort jag såg henne började jag att gråta. Otrolig känsla att träffas igen efter 10månader. Vi åkte raka vägen hem och hälsa på Bill och Kaela sen låg vi och prata i min säng.
Torsdagen packa vid picnic och tog barnen upp till ett castle som ligger nära där vi bor. Vi lekta runt i gräset och åt vår picnic. Vi hade familje middag tillsammans där jag hade valt maten så det vart hamburgare med pommes såklart. Sen gick vi på bio och såg "The runaways". När vi sitter och väntar på att bio ska börja så dyker en reklam upp för "Flickan som lekte med elden" eller är det den första filmen? Ialla fall så kommer en till Canada i slutet av april och jag måste gå och se den även om jag sett den förr men tänk att sitta i canada och se en film på svenska med Rickard (min barndomsväns pappa för er som inte vet) som är med i filmen.
Fredagen tog vi barnen till CN Tower och även då hade jag varit duktig att packa mat till barnen så jag sparade lite pengar. Sen jobbade jag fredagkväll så vi bara satt hemma och barnen kollade på pippi långstrump film som Kaela köpt.
Lördag åkte vi till Niagra fallen, det var absolut häftigt att se men det var kallt och regningt så vi tröttna fort. VI åt lite mat och lekte runt i en godisaffär tills bussen tillbaka gick. Vi var tvungna att åka buss och tåg så när vi hoppat av bussen för att byta till tåget så valde vi att ta ett senare tåg tillbaka till Toronto och i hoppa in i en taxi och åkte till ikea för att avnjuta köttbullar, dajmtårta och päroncider. Handlade lite skorpor och kaviar innan vi åkte tillbaka till Toronto. Kvällen spenderades i mitt rum kolla på massa roliga klipp på youtube och en flaska rosé.
Söndagen låg vi mest och sega i min säng innan vi tog en liten promenad innan vi skulle åka till flygplatsen. Jag insåg ganska fort att vi hade lite tajt om tid men stina verkade cool lugn så jag ville inte oroa henne så jag sa inget. Men sen berättade hon att hon hade fått stressa som en galning. När du åker in i USA från Canada så gör du costums redan här. Alltså går igenom varför du ska till usa, kollar väskan extra noga och allt sånt. Skönt dock när du kommer in i USA för då har du redan gjort allt. Stina grät några tårar när det var dags att skiljas men det kändes skönt att säga "vi syns om 32dagar". :)

                      NIAGRAFALLEN                         CN TOWER                  SÖTNÖTAR!

Orka inte lägga upp alla bilder för det tar sån tid. Men ni kan kolla in på Stinas resedagbok där alla bilder finns.
http://www.resdagboken.se/Web/Apps/User/Profile.aspx?id=147&epslanguage=sv&uid=280789

Annars hade det inte hänt mycket. Jag har haft två 10h arbetsdagar då Bill är i NYC. Men resten av veckan är det sovmorgon så jag klagar inte.
Ett härligt packet kom i brevlådan igår men mjölkchocklad, nappar och en svensk bok. TACK MAMMA DU ÄR BÄST!

Somsagt är det nu 30dagar kvar för mig i Tdot och jag ska njuta av den sista tiden och hinna umgås med de vänner jag har här som jag absolut kommer att sakna. Men svårast av allt är min separationsångest till familjen och framför allt barnen. Jag vet inte hur jag kommer klara av att behöva lämna dem och de som skrämmer mest är att behöva lämna dem till någon annan nanny. Men det är bara att börja förbereda sig psykiskt på det och intala mig själv att jag kommer komma och hälsa på dem.
PUSSISAR!

Bra dag

Idag har varit en sån där bra dag. Allt har flytit på, barnen har varit extra söta hela dagen och det har varit soligt och varmt ute.
Var och tränade idag också efter ha varit sjuk förra veckan. Kom lite sent eftersom Bill inte var i tid(ovanligt) så jag stod i omklädningsrummet när det började och jag kunde höra tränan säga att vi skulle vara i grupper av 3. Så kommer söta Sandy in som jag brukar prata med för vi går alltid på samma pass och frågar om jag vill vara i hennes och en annan tjej som jag brukar träna med som jag tyvär glömmt namnet på :(. Det är typ 15tjejer i klassen men de ville vara med mig vilket jag tyckte var gulligt. Jag trivs att gå till gymmet eftersom alla är så trevliga och jag får prata av mig lite :)

Sen precis nu så kom Kaela ner och vi hade en konversation och bara skrattade massor så som vi två kan göra ibland. Och sa något sött igår under middagen:
"I think I dont want to have any more nannys like you and Bella. I just want an employee because you and Bella become family and it to hard to see you leave. I dont want my family to leave." Sötis!

Sen imorgon bär det av till flygplatsen och hämta min stintan!!!!!!!

Det enda dåliga på denna dag (eller det hände igår) är att jag brutit tån. Tån brevid lilltån på vänterfot är dubbelstolek och blå och antaglingen bruten. Så nu är den tejpad och jag går på smärtsillande. VI kan ju vara glada att det bara är en tå för då måste man inte gå till dokton för annars hade det kostat ur pappas ficka! :)


Det syns ju vem som klär dem varje dag:)
PUSSISAR

Flygbiljett

Idag fick jag de lilla mailet som bekräftade att jag har en flygbiljett till Santa Barbara. Så den 20maj är det Byebye Toronto och Hallo Cali!! Helt sjukt att det bara är en månad kvar. Sen kommer jag vara med Stintan från den 20maj till 12juni. Nu är det även bestämt att jag ska bo hos min sötis Fia i SF när stina åker till NYC. Så ska nog vara hos Fia mellan den 12-16juni så den 17juni kommer jag hem till SWELANDA!!!
Ska bli såå skönt att ha en så lång semester och få se allt jag inte hann när jag bodde där.

Idag var jag och barnen i inomhuslekplatsen och sen hade vi picnic till lunch. Efter nap tog vi ut cyklarna och cyklade i området. Kaela köpe en ny cykel igår så det har varit super kul att cykla runt och barnen övar på sina cyklar. Sen så var det pizza måndag som vanligt och efter det så tog jag cykeln igen och åkte runt och utforskade områden jag inte gjort förut. Hamnade tillslut i Korean town som var en mycket spännande plats :)

Om två dagar sitter Stina brevid mig i sängen :) JIPPI!! PUSSISAR!

Efterlysning!!

Jag efterlyser lite svenska godsaker som marabou chocklad, tuttifrutti, röd&gula nappar och cola nappar. Jag har sån enorm hemlängtan och är trött på att äta äckling godis :P
Jag lovar en present från Usa när jag kommer hem som tack ;) Litet som stort spelar ingen roll det är tanken som räknas och ni kan vara fler som skickar så jag får lite rolig post! :D HAHA

Mamma kan du också skicka den andra boken du hade köpt. Börjar få långtråkigt och en bok är alltid trevligt!

Over and out, ut och köp godis med er och SKICKA! :D PUSSISAR!


Farmor

Dagen började med att jag vaknade upp från en natt då jag vaknade minst 10gånger och hade svårt att somna om. Halsen värkte och jag kände mig inte bra. Lite barnprogram och sen frukost och göra oss iordning. Tänkte att vi skulle gå till biblioteket eftersom det regnar ute. Så på med regnklädde och efter tricks och fixs få på regnöverdraget till vagnen så var vi på väg. Kommer fram och då är det såklart inte öppet?! Hur kan ett barnbibliotek inte ha öppet på en torsdag? Så det var bara att vända hem med två ledsna barn. Nu sitter vi och lyssnar på musik och färglägger bilder. Det jobbigaste är att jg verkligen ville till gymet idag eftersom jag inte kom iväg i tisdags för jag var på facial så har jag sett framemot att gå idag men jag kan inte gå om jag är sjuk. Så det blir att krypa ner i sängen efter jobbet och kurera för på lördag är det födelsedagsfirande för Helena och Daria sen kommer Stintan på onsdag. :)

någonting som gjorde min dag så mycket bättre var att jag hitta ett litet påskkort från min kära farmor<3 även om jag har vädigy svårt att läsa vad som står. PUSSISAR!

My dream boy! :)

Det finns en andledning till att jag tittar på American Idol, TIM URBAN!

Han har värdens finaste leende och hår :P Och han kan sjunga vilket är HOT! Kan någon tala om för mig vart jag kan hitta en pojke som denna? :D

PUSSISAR!

Längtar hem!

Den senaste veckan har varit hemsk för varje dag har jag längtat otroligt mycket hem. Jag har tänkt på alla saker jag ska göra med alla vänner och familjen när jag kommer hem och ibland känns det som tiden här går så långsamt och jag ofta känner mig väldigt ensam. Jag vet att det är bara att bita ihop och snart är jag hemma igen.
Sen har mina tankar varit hos Annika den här veckan. Jag har saknat henne något enormt och allt jag vill är att ringa henne men jag vet att det inte går. Men tänk om jag kunde få höra hennes röst en ända gång till!

Sometimes you need to be apart from the people that you love, but that just makes you love them even more ♥

Glad påsk!

Påsken är förfullo här och undrerbart väder har kommit till toronto. Det är runt 20grader om dagarna och folk går i shorts och flipflops. Helt underbart! Deras vår är som vår sommar :P
Vi har Bills bästa vän Steve och hans fru är här och hälsar på under helgen så det har varit full fart. När jag kom in i köket idag vid 4 tittar alla på mig och frågar "Its time to wake up now?" Saken är att de inte vet om jag är hemma eller ej eftersom jag är nere i källaren. Jag hade nyss kommit hem och tagit en dusch innan jag kom in i köket. Hade varit och tränat mellan 1-3 men de trodde jag var i mitt rum under hela den tiden :)

I torsdags var det Kaelas födelsedag och vi åt familje middag och åt cupcakes. :) Jag skippade min träning för jag ville göra Kaela glad på hennes dag. Barnen hade valt sina presenter helt själva i affären så Kaela fick en handuk med cupcakes på av Hayden och en handuk med kaffe av Nate :) Så söta!
Innan Kaela kom hem från jobbet så klädde jag och barnen ut oss till påsk kärringar. Rött läppstift på kinderna och fräknar. Sen har vi bakat påsk kakor och gjort ett eget påskris ävenom de inte har några fjädrar ser det okej ut.
Nyss har jag fyllt 25stycker påskägg i olika stolekar (de är mindre än svenska) med chokladägg och jellybeans. Vi ska gömma dem i trädgården så barnen kan ha stor ägg jakt imorgon. Själv mår jag illa eftersom ett chokladägg åkte ner i magen varje gång jag fylde ett nytt ägg :)


25påskägg           Påskkärringar      Påskris              Påskkakor

Det är nu mindre än 2månader kvar för mig i Toronto. Tiden går så fort nu och snart är jag hemma igen! LÄNGAR OTROLIGT MYCKET! Men först ska jag ha en underbar resa med Stintan och se alla mina sötisar i San Francisco!

Glad påsk på alla mina hjärtan i SF och Sverige! PUSSISAR!

New york Yankees+födelsedag

Redan torsdag och snart är det helg. Inte för att det spelar så stor roll eftersom jag jobbar fredag och lördag. Lite tråkigt eftersom alla vänner ska ha en beachparty imorgon eftersom alla är lediga och det ska vara 25grader. MEn eftersom Kaela inte kan se sig själv vara hemma med barnen en hel dag själv så blir det för mig att jobba även fast både hon och Bill är lediga. Menmen så är livet ibland.
Det har inte hänt så mycket. Måndag gick vi till inomhuslekplatsen och igår så gick jag på bio med svenska Frida. Vi såg "The last song" med Miley Cyrus i huvudrollen.
Idag gick vi till biblioteket på höglästning och sånger inspererade av påsken. Snart ska barnen vakna och så ska vi göra födelsedagskort till Kaela som fyller år idag. :) Själv så har jag gjort en liten present till henne.
Kaelas present:

Bakat tre olika kakor, kokostoppar,mördegskakor med strössel och sylt kakor. :)

Det är alltid en kamp mellan Bills familj och Kaelas familj om barnen ska vara Yankee fans eller Boston fans. Men jag tror att morfar lyckats en än gång att få dem till Yankee fans. Hayden såg ut som en liten Cheerleader och Nate som en pitcher :)

PUSSISAR!!

RSS 2.0