After work

Tänkte uppdatera min vecka så ni har lite koll vad jag har sysslat med för inte har jag bara jobbat.

Onsdagen gick jag, elsa, bella och johanna ut. Vi gick till ett ställe som ligger högst upp i ett hotell mitt nere i Union square vilket är mitt i stan.. Så man tar hissen upp till våning 21 och där är en mer fancy klubb.. Så vi dansa, drack och skrattade. Vid ett tillfälle står vi vid barnen och snackar och en kille börjar prata med mig och jag är såklart trevlig mot han. Men efter ett tag så vänder jag mig om och börjar snacka med tjejerna och då viskar han till mig:
"What do you think about older men?"
Jag skakar bara på axlarna och har väldens blick.
"Can u tranclate that!" frågade han då
"I dont like older men"
"Im 55 years old!!"
Jag bara vände mig om och mer eller minder skrek till Johanna, "han är 55, han är 55, han är 55 USHH!!!" HAHAH
Var lite värre att komma upp på torsdag morgon när man började klockan 8. Men jobbade bara 8-1, tacka Bill!

Gamlingen&Bella  Jag&Elsa                                   

Dansa!!                          HAHA                        B,   J,   K,   E

Sen igår lördag så gick vi till vanliga stället rouge jag, elsa och bella. En vän till oss Chelsea som jobbar där hennes mamma var i stan och hon ville att vi skulle träffa henne så det gjorde vi.. Och hennes moster.. Så vi dansade och hade skoj med en 54 och en 56åriga kvinnor.. Men kul var det ialla fall. Så mamma om pappa tillåter oss så vill Chelsea och mina andra amerikanska vänner som jobbar där att vi ska komma på lördagen då ni är här så du får träffa dem och festa lite. Men jag tror att det blir lite fel om pappa går dit för då är han den läskiga gubben bara :D HAHA Såklart hjälpte vi till på klubben som vi alltid gör men att vara på bardisken och ge shottar till folk :P Nanny på dagarna och bardansare på kvällarna. :D

Tjejkompis                 E,moster,Jag,Mamma      Mitt extra jobb:P       Jag&Elsa

Dansa B&E                   Me&Chelsea     mitt "jobb"        

För att vara lite mer seriös så har jag på sista tiden börjat undra varför jag alltid gör allt för att alla andra ska ha det bra och mer eller mindre skiter i mig själv efterosm jag hela tiden ser till så alla andra har det bra. Och i slutändan så är det ändå jag som får ta allt när det går fel. Jag har nu insett att jag måste vara lite mer egoistisk och inte låta folk kliva över mig hur som helst. Jag står för mina åsikter ovavsett vad alla andra tycker..

Nu ska jag till säng kan knappt hålla ögoen öppna.. Om precis ett dygn nu så står jag på flygplatsen med fjärillar i magen och får se linda igen efter 4månader. PUSSISAR! SAKNAR ER DÄR HEMMA!

Ps, Syrran lever du eller? inte fått några mail eller kommentarer från dig på länge! Nu med din iphone kan du ju kommentera min blogg 24/7 till och med under lektioner!! :D


Annu en bajsdag (an sa lange)

Bill kom hem tillslut och vi akte ivag, kom ivag vid 5 tiden och jag slutate 5.30 men foljde saklart med och vi var hemma vid 7tiden igen. Bill fragar da om jag kan jobba 8.30-12 idag och vad ska man saga?! Sa anna kom over och vi kolla film men jag somnade och vid 11tiden gick hon hem. Sa imorse var det bara att palla sig upp igen. Satte barnen framfor tv och hoppa in i duschen och gjorde mig iordning sa att jag skulle kunna ga sa fort Bill kom hem for jag hade massa planner for dagen som jag fick sjukta pa.. Sa sitter jag och vantar pa att klockan ska bli 12 och han ska komma men saklart far jag ett sms dar han sager att han behover 30min till och om det ar okej?! Vad ska jag saga: naa jag gar nu och lamnar barnen sjalva.. Sa nu sitter jag bara och vantar pa att han ska komma sa jag kan ga.. Tur ar ju att jag jobbat over 45h den har veckan sa jag far mer i lon.

Jag vet att Bill har massor pa jobbet men va fan jag fick ingen sovmorgon idga och imorgon har jag aupair mote klockan 10. Tur ar ju att man inte borjar forens 12 pa mandag. Enda dagen man kan fa lite lugn och ro..

Nu ska jag gora mat till barnen ialla fall. Hoppas ni haft en trevlig lordag! Pussisar

SUR

Jag ar sa sur, arg, ledsen pa Bill. Jag blir sa trott pa han ibland bara.. Vi skulle aka pa en halloween sak barnen, jag, bill och grantjejen Lauren och hennes mamma. Laurens mamma var over med biljetterna vid 3.30 och da skulle bill komma hem for de borjade kl4 sa behovde aka da.. Klockan blir kvart i 4 och han ar inte hemma sa jag smsar honom och fragar. Da ringer han mig och sager att han ar sen och hoppas vara hemma 4.30 och nu ar klickjan 4.35 och han ar inte hemma. De stor inte mig sa mycket for jag jobbar till 5.30 men inte kul att behova saga till barnen. De har sett fram emot det har hela dagen och jag vakte dem 3.30 sa vi skulle hinna kla pa oss och vara klara. Sa Nate ar en brandman och hayden ar Askungen.. Sa nar vi var klara kollar de pa mig och fragar om pappa ar hemma sa vi ska aka och allt jag kan saga ar: Sorry he has to work so his going to be late.. Och saklart kolla de bada pa mig med ledsna ogon.. Trodde hayden skulle bryta ihop ett tag men jag lyckades overtala dem med att de fick titta pa tv..

Jag ar bara trott pa hans oplanering och att han lyckas svika barnen sa mycket.. Jag undrar vad de skulle ha om de inte hade mig.. For har hemma ar det alltid tomt pa foraldrar. Eller om de ar hemma sitter de vid dator eller sover pa soffan sa de leker inte sarsillt mycket med dem ialla fall.

Jaja nu ska jag aterga till barnprogram och hoppas pa att han kommer hem overhuvudtaget. Pussisar! Ha en bra helg

Höst

Hösten har kommit till SF vilket innebär att det blivit lite kallare. Löven på träden har blivit gula och börjar ramla av och idag har det spöregnat på eftermiddagen.


Veckans väder, runt 63-75 F vilket är 17-24 grader och soooool! Hur är vädret hemma isverige?

Folk har även börjat förbereda sig för halloween som börjar närma sig. Jag och barnen ska smycka ut huset på onsdag och göra pumpor.

Ett av de värsta husen jag har sätt hittills:

Nu ska jag snart börja jobba igen, jobbar kväll idag. På onsdag ska jag hjälpa Elsa och passa 4ungar för att få lite extra pengar.. Behövligt nu när snart linda kommer. Pussisar!


roligare än ord

Lägger upp lite bilder från när barnen fyllde tre som jag hittade på Bills dator






Sååå söööta mina ungar! <3<3

shopping

Imorse regnade det igen, vädret går upp och ner hela tiden. Så jag tog barnen till skoaffären för att köpa nya stövlar eftersom H hade inga pch N´s var försmå. De hittade tillslut några i deras stolek, efter att de gått ut med stormvarningar på vädret hade alla i SF köpt stövlar så det fanns inte många kvar.  Och med en mamma som vill ha det enkelt och snyggt så går många barnstövlar bort. Men jag gillar de ialla fall.

Små grodor och katter :D

Det syns att barnen tar efter mig när det kommer till kläder :D

Landslagströja och pippi dräkt :D

Nu ska jag ut och promenera, börjar ej jobba förens om 2h för jag jobbar kväll. Vilket innebär pizza, bubbelbad och lugn o ro när barnen somnat. Pussisar!

hjääälp

Igår kväll (tisdag) efter klockan 8 på kvällen var det jordbävning här i San francisco. Det är inte varje dag man får uppleva det men om man bor här så är man van då det är små jordbävningar flera gånger om året. Men jag vart skraj. :P

Idag har jag strosat i affärer då barnen varit iskolan. Det är mycket halloween dekorationer i affärerna men de trängs med alla juldekorationer, julkort och tomtar som redan finns över 2månader innan jul.

Pussisar!

Regn, regn och mer regn

Idag har det regnat exakt hela dagen, man fick ju lite hemkänsla av att höra regnet slå mot fönstret. Men att sysselsätta två 3årigar en regning dag är inte det roligaste.. De har även varit stormvarningar så vi var tvungna att hålla oss inne.. Men vi hittade på lite roliga saker att göra ialla fall.

På förmiddagen klädde vi ut oss i klaras och fasters regnjacka. H har även mina vantar och mössa. De lekte moooonster!! Bara så att ni vet så bor monster i duschar!


Sen var det uppehåll på eftermiddagen så då åkte stövlar på. Eller N´s stövlar, H hade inga riktiga men jag hittade några vinter skor som hon har ärvt så de var lite stora med snögubbar på. Bättre än ingenting. Vi gick ut och hoppade i alla vattenpölar vi hittade.

Nu ska jag återgå till min Hannah montana film och tomatsoppa! Har ätit fiskbullar i hummersås i två dagar för jag hitta de på ikea :D Pussisar!

Helgen

Igår fredag så kom Bella över (den första aupairen) och så åt vi pizza och drack vin. Bella hade köpt med sig från en av SF mataffärer.. Där kan man köpa vin för 1.99dollar, 14 svenska kronor. Så hon köpte några extra till mig. Sen drog vi ner till Downtown och gick på bio, Fame filmen såg vi. Vi hade med oss vin så vi satt längsbak och drack vin och såg på film. Det var en ny upplevelse. Sen tog vi bussen ner till mission och gick på en nattklubb där för att dansa! Drack en tequila shot som serverades i ett dricksglas så man var tvungen att dricka den på 3klunkar. INTE OKEJ! Men det var en super rolig kväll ute. Två blondiner i mitten av dansgolvet omringade av killar. :P

Idag lördag mötte jag Anna och åkte till Ikea och åt köttbullar.. Köpte inte lika mycket godis den här gången utan det vart knäckebröd och lingonsylt och en sopboste till Kaela. :) Men Anna köpte ett lager med godis. Sen på kvällen mötte vi upp en vän till Anna och gick ut och åt middaag. Nu ligger jag i min sänga och kollar på "Napoleon dynamite" bäste filmen eller hur syrran? :D


Jag och Bella                                   Mikaela och Anna


Bästa köpen

Idag började jag klockan 2 så på morgonen drog jag ner till hamnen och kollade på båtarna och köpte mig en väska som jag har suktat efter lääänge! och såklart så fick jag med mig lite mer, blev ett canel halsband.



Fredag så pizza med familjen och sen utgång med Bella. Pussisar!

Barnens favolåt


Har varit hemma med hayden idag eftersom hon är "sjuk". Bra att en 3årig flicka kan lura sin pappa att inte behöva gå till skolan.. :S HAHA
Pussisar!

tväääätt

När barnen sover så gör jag tvätt och disk och idag var det otroligt mycket tvätt då de var borta under helgen och sen för de fått massa nya kläder som alla måste tvättas innan använding.
Så medan barnen kolla på prinsses film så vek jag all tvätt (eller barnens hade vikit bills och kaelas tidigare under dagen)



La nyss på telefonen med min älskade Chloé som jag saknar otroligt mycket men hon kommer till SF i December och stannar 1månad så mamma och pappa och karro ni kommer säkert träffa henne. Nu väntar jag på hamburgarna ska bli klara och lyssnar på musik! Pussisar!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Glömde att tillägga att innan det hade jag organiserat om deras klädlådor för att allt nytt äns skulle få plats.. Vad skulle bill göra utan mig?! :D


Lunch

Idag tänkte jag att jag skulle vara smart och äta lunch samtidigt som barnen eftersom annars äter jag alltid så sent(runt 2tiden) men såklart idag skulle barnen vara extra jobbiga med maten och inte äta samma sak. Så jag åt feta sallad med pizzaslize, nate åt pasta med salami och hayden åt peanabutter and jam toast. Vilket gjorde att köket bliv totalt kaos och det vart massor att städa efter.. Så efter idag börjar jag äta efter att det somnat igen.. :)

Pussisar!

bio

ett tredje inlägg på samma dag, mamma du sa ju att jag måste uppdatera lite efter den dålig vecka. så det här är en bra start på en ny vecka.. Kom nyss hem från bio med Bella, familjens första aupair. Filmen var helt okej, en rolig feel good film. På väg hem så glömde jag att hoppa av på min station så åkte lite extra och fick promenera hem. nu ska jag sova för imorgon är det måndag igen och som vanligt börjar jag 8. Tänkte gå till gymmet efter att barnen gått till skolan. P.s laddade ner the sims 3 idag på mobilen så jag har något att göra i parken. :) Pussisar!

Tattoeringar





Ni har ju alla sätt hur tattueringen blev men har inte berättat  om när jag gjorde den. Jag åkte ut till en stad utanför SF där emelie bor så plocka hon upp mig på tågstationen och åkte till studion. Hon hade bokat tid och jag skulle bara följa med men så tänkte jag att jag lika gärna kunde kolla upp min jag ville göra och så hade tattoeran tid så det blev att jag gjorde den på en gång. Den gjorde fruktansvärt ont så efter halva fick vi ta en pause så jag fick dricka vatten och vila lite.. Emelie hade det enklare för hon fick ligga ner. Nu sitter den där den sitter i resten av livet :) Jag älskar den och det är huvudsaken!

3 åringar


Lauren               Hayden              Jumpyhouse

Bday på tortilla house med cake.  Min bfriend i nya kläder.

Det var massor med ungar och alla älskade jumpyhouset och det var bra för alla föräldrar då de bara slängde in ungarna där och sen kunde sitta och dricka massa vin och öl. Barnkalas här är mer för föräldrarna än barnen. Maten och drickan är bara för de vuxna och barnen får leka och dricka vatten :D

Mer uppdatering om veckan kommer lite senare idag. Massa saker som inte har berättat.
22 dagar tills Linda kommer!! <3<3

RSS 2.0