Wallander

Jag sitter och tittar runt på tv och vad hittar jag då?! Jo en Wallander film på amerikansk tv. Filmen är på svenska med engelsk text. Väldigt konstigt att se en svensk film och höra svenska. Får se om jag orkar kolla på hela filmen eller om man somnar innan. Har ju sätt den typ 100gånger. Tack stina för julkorten. Pussisar <3

Karro

Imorgon kommer alltså Karolin hit.. Vilket ska bli såå roligt.. Kommer bli galen shopping och en natt på hotell vilket jag verkligen kommer uppskatta. :)

Annars har inte mycket hänt, jag har fått en ny iphone som bill har låst upp så nu funkar den nästan toppen. Internet funkar inte hundra men de får jag väll kolla upp. Har laddat ner hem the sims 3 på den så nu sitter jag och spelar :D  Har haft huvudvärk hela dagen så inte orkat göra mycket..

Nu ska jag orka mig ner och handla cola och vika barnen och min tvätt..

PUSSISAR!

Jul middag

Jag var på en jätte mysig julmiddag igår som Johanna och David bjöd in mig på.. Det var en blandad kompot om man säger så.. Sverige, Thai, Holland, Canada, Frankrike och sen Usa. Så maten var en stor buffe från världens alla hörn. Vi drack drinkar, åt, prata och hade julklappsutdelning. :)

Dock kände jag inte mig på topp då jag blivit sjuk så. Johanna kom dit med migrän och jag åkte hem med migrän. Men allt som allt var det väldigt trevligt och god mat.


Jag och Johanna lilla sötnöten!
     
Johanna och David    Johanna och all mat Tjejerna i köket 

 
                           MATEN!

PUSSISAR!

Presenter

Även fast julen inte firades hemma i Stockholm så blev de lite klappar ialla fall. Fick jätte fina julklappar igår från de hemma i sverige:

  • Tossor
  • Böcker
  • Armband
  • Pengar
  • Godis

Sen imorse var det amerikansk julafton så barnen badade i presenter men även Klara fick en del.

  • Jätte fint armband från Tiffany. Ett silver hjärta
  • Årets fotobok på barnen
  • Massa spa saker så som badsand, ljus, pedikyr sätt och nya lack.
  • Ett smyckes träd i rosa
  • Bio biljetter
  • Pengar
  • Coconut badsaker från Anna

Jag är väldigt tacksam att jag har två helt underbara familjer i Sverige och USA som alltid kommer finnas och stötta mig. Älskar er alla!


God Jul

God jul till er alla där hemma!



Här i Californien känns det ej som jul idag. Jag och Anna gick på svensk/norsk gudtjänst idag annars har jag legat mest i min säng då jag tror att jag är på väg att bli sjuk.. :( Lite julklappar öppnade jag även idag. Tack mamma,pappa, karro, Filip, Eva, Simon och Christina för de fina klapparna..

Nu är håret färdigt lockat och klänningen på som jag igentligen köpte för imorgon men det får blir samma klänning två dagar :D

Pusspuss till er där hemma, Saknar er otroligt mycket just nu i juletider.. Men vi får ta igen allt nästa jul.

ÄLSKAR ER!!

Sleepover

God jul! Känns så konstigt att det är jul och jag sitter på en båtterminal på väg hem till City efter en sleepover hos Chloe ute i San Rafael.. Som jag berätta för henne så i vanliga fall vägnar man julmorgon öppnar paketen i strumpan, sätter på sig ica kläder och går och jobbar.. Jag har jobbat så många jular nu så känns konstigt att inte göra det idag.

Nu är det dags att gå på färjan.. Hörs senare.. PUSSISAR!! SAKNAR ER!!

För att tilläga lyser solen och palmträden är fortfarande gröna :D

Måndag

Igår jobbade jag 8-3 för mormor och morfar skulle ta barnen på bio :D VIlket de tycktr var jätte roligt.. De regna hela dagen så vi gjorde inte så mycket. Gick en promenad bara.

Åkte med dem ner till stan för att handla mina sista 3julklappar.. Åkte sedan till elsa och såg vad hon fått i julklapp från sin värdmamma.. Tog bussen till Andrea och möte även Anna och vi åt swedish style tacos..

Jag åkte och mötte upp Chloé vid 10.30 och vi gick och såg Avantar på imax och 3D.. Imax är en enorm bioduk som går ner på golvet.. Det var en sciens fiction film men den var super bra.. Det var som man sprang runt i djungeln med dessa blåa aliens eller vad det var :D

GRATTIS Pappa på födelsedagen.

Nu är det inte långt kvar till jul! PUSSISAR!!

Filming

Så dagen var rolig och verkligen något nytt.. Så vi jobbade 8am - 2pm idag och efter ett tag så glömde man att de filma och börja dansa runt.. Vart lite olika svenska julsånger också..




PUSSISAR!

SVT

Så imorgon så har jag fått ett jobb tillsammans med Johanna.. Vi ska hjälpa SVT play med en fredlig demostration mot apple för att de är såå sega med att fixa saker med iphonen i Sverige.. Så vårt jobb är att stå i Svensk folkdräckt utanför Apples huvudkontor från 8am till 2pm.. Inte mycket mer än så.. Men vi får bra betalt så det är det värt.. :D

Men ni kan alla se mig imorgon på hemsidan http://dearstevejobs.com/


Så från kl 17.00 hos er fram till 23.00 kommer ni kunna kika in och se mig live i folkdräkt.. Mitt stora genomslag :D HAHA

hoppas ni tittar på det! PUSSISAR!



Lucia Bild

Mamma bad om att få se en bild från luciatåget.. Så här är en bild på mig och Johanna på lucia tåget på Swedish/amerikan Hall..



PUSSISAR!!

trött

Så jag (pappa) köpte en ny dator förra veckan och från första början så gjorde den ett tinitusljud när man hade laddan i vilket gjorde mig tokig.. Så igår gick jag tillbaka med den och sa vad felet var och hem gick jag med en ny dator i stället. Det var ett produktionsfel på den jag fick viljet är så jävla typiskt att det är min som just är det..
Men den nya funkar bra bara att den nu är röd i stället för blå.. Fördelen är dock att jag fick "fel" så jag fick en som kostade mer än den jag köpte från början för den har ett bättre batteri.. Så batteritiden på min dator är nu 7h typ. :D

Jag började jobba för 20min sen men inga barn har kommit hem än.. Jag fick sovmorgon då de skulle till tandläkaren imorse.. Men de skulle vara hemma 12.30 och nu är klockan snart 1.. Undra när de kommer :S:P

PUSSISAR!!

SYSTER YSTER!!

Grattis på födelsedagen min kära syster.. Snart kommer du och hälsar på mig här i San Francisco!!
Hoppas din födelsedag har varit super bra och du fått något roligt..

PUSSISAR!!

The blind side

Jag är nyss hemkommen från bion och det var nog den bästa filmen jag sätt på länge..
Man grät, skratta, grät och skratta.. Det är nog den bästa filmen Sandra Bullock är med i.. Efter ha sätt den så får man sig en tankeställare hur man skulle kunna hjälpa människor som behöver hjälp.. Filmen handlar om en svart kille som inte har nog hem men med hjälp av en vän lyckas komma in på en kristen skola som endas vita går på.. Efter ett tag så hittar Sandra och hennes man honom gående i regnet i shorts och t-shirt. De frågar honom vart han är på väg och han svarar gympasalen för den är varm om natten.. Familjen tar hem honom och han blir en av familjen och lyckas få upp sina betyg och bli en riktigt bra amerikans fotbollsspelare..
Hela filmen är baserad på en riktig händelse så i slutet får man se de riktiga bilderna och då inser man var de människor med pengar och kärlek kan göra för så många ungdomar/barn som inte har någonstans att gå om natten..



Sen Tack till moster Eva, morbror Simon och kusin Filip som blev de första julkortet jag fått. :) Lycka till med körkortet och jag kommer sakna er i jul..

PUSSISAR!

Lucia

Kom nyss hem från Ikea där vi hade lucia tåg med svenska kyrkan.. Allt gick bra och man kom verkligen in i lite julstämning efter det..
Åt såklart en köttbulle tallrik och handla med mig lite svenskt godis..

Bilden är lite mörk, har inte hittat inställningarna till webbkameran än

Vår skiva som vi spelade in för några helger sedan hade även kommit så jag fick med mig hem ett exemplar som jag och Johanna lyssna på i bilen på väg hem..

Nu ska jag packa ihop lite svenskt godis och åka ner och gå på bio.. PUSSISAR!! Imorgon har jag två till luciatåg..


Tillbaka!

Nu är jag tillbaka med bloggandet igen.. Var och köpte mig en ny laptop igår så nu ska allt funkar som vanligt igen.. Kommer nu kunna skypa och msn vilket inte funkade på den förra datorn.. De är en nästan likadan som jag hade fast lite större och svart. :) Glad att slippa behöva låna Bills dator som ALDRIG är ledig för allt han gör om dagarna är att sitta framför den. :P

Så mamma och pappa åker hem imorgon vilket är tråkigt. Har varit skönt att ha dem här som stöd och få hjälp med barnen om dagarna.. Allt har kännts så mycket lättare. Baren älskar verkligen dem med.. Så fort de inte ser dem så frågar det "Where is real tommy and carina?" Eftersom nates bästa kompis är Tommy från pippi böckerna.. Därför går pappa under namnet REAL Tommy..

I helgen är det lucia för fulla muggar.. Har uppträdande på ikea på lördag och kyrkan på söndag.. Det ända riktiga traditionen jag har iår..

Nu ska jag sova men imorgon ska jag göra ett låångt inlägg med massor av bilder som jag har och försöka komma ihåg de som har hänt..

Pussisar!

RSS 2.0