Los Angeles

Så bussen avgick kl 4pm från Santa Barbara till LA och alla norskar satt och grät eftersom de nu skulle åka hem och lämna alla vänner. Det var en jätte vacker sträcka att åka och man passerar Malibu och alla fina hus. Ska bli kul och köra den sträckan själva och kunna stanna. Det tog sin tid innan vi hitta till hostlet och checkat in så vi gick bara runt hörnet och köpte donken och sen gick och la oss.
Torsdag sov vi ut och sen åt vi lite tacobell och tog local bussen in till Hollywoood. Där tog vi en turist buss och åkte runt och såg alla kändisars hus och de sakerna man vill se. Gick längst med Hollywood blvd och tittade på alla stjärnor på marken men vi hittade typ bara 3st som vi viste vilka det var :)
Åt en yogurstgalss på pinkberry och vid 8pm började Sex and the City 2 och vi satt bänkade på första raden med den största drinken och största popcornstoleken. Filmen var helt okej med ettan var mycket bättre. Men man fick lite härliga skratt och känslan att se den i Hollywood.
Att hitta hem igen med bussen var inte det lättaste men vi möte på otroligt snälla människor. En man förklarade vart vi kunde ta vår buss och sen på bussen börjar en annan man prata med oss och frågar vilket hotell vi ska till osv och berättar att den bussen vi är på inte går hela vägen eftersom det är natt men han är vänlig och berätta vilken vi skulle byta till och sen ropa han på oss när vi var vid vår hållplats.
Ibland förvånas man över hur hjälpsamma människor det finns.



Nu ska vi snart in till Hollywood igen för att strossa gatorna och äta något. Imorgon vid 11am checkar vi ut och hämtar bilen och ska se Hollywood hills, laguna beach, Orange contry och ständerna på vägen. Sen blir det två nätter i San Diego och där ska vi möta upp Stinas vän Tucker!

PUSSISAR!!

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilka goldgirls ni är. Fast man blir lite avundsjuk.

Kör försiktigt och ha det kul.

kram

2010-05-30 @ 10:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0